schiuri femei ELAN SPEED MAGIC PS 2021, rst, response frame, mono ti, grip walk + Elan EMX 11 ( stare TOP )
Delivery
Folosit Pe stoc
Reducere 55%
4 200 lei

1 925 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
LY220270
Fabricant:
ELAN
Legături:
Elan EMX 11
Pentru cine:
Femei
Tip schi:
Slalom / All mountain / All round
Tip schior:
Recreațional / Avansat / Expert
Lungime schi:
145;
Parametri:
115-65-97 (145cm);
Radius:
10,5 (145cm);
Mijloc:
65 (145cm);

Canturi și talpa în stare perfectă.

Modelul Elan SPEED MAGIC PS este conceput pentru cele mai experimentate schioare, care participă la competiții. Cele mai bune schiuri carving, destinate femeilor, care petrec mult timp pe pârtii amenajate.

Tehnologii utilizate:

-RST:Tehnologie profesionistă a părților laterale. Pereți laterali verticali pentru aderență maximă a marginilor de-a lungul întregii lungimi a schiurilor și transferul direct de energie pe margine la viteze mari. Tehnologia care s-a dovedit de succes la Cupa Mondială, este alegerea potrivită pentru schiorii puternici și agresivi.

-Response Frame:Noua construcție revoluționară a nucleului de lemn, format din două tipuri de lemn. Lemnul rigid, tare, formează un cadru în jurul lemnului mai moale. Lemnul tare permite transmisia directă a forțelor de la margine și este atașat la marginea laterală ABS. Lemnul tare conectează orizontal vârful și capătul de schi, garantează o stabilitate optimă la torsiune. Protejează schiurile împotriva deteriorării de la lovituri. Lemnul mai moale reduce greutatea și garantează schiurilor flexibilitate longitudinal. Acest nucleu de lemn este folosit de gama nouă de schiuri GSX Seria SLX.

-Mono Titanium:Pe partea superioară a nucleului de lemn este plasat un strat de titan, rezultatul este o reacție a schiurilor mai bună. Flancurile laterale Mono Titanum, garantează longevitate a schiurilor și flexibilitate originală

-Power Shift este un sistem de legare cu construcție flexibilă free-flex plate-in-plate (“placă în placă”), care contribuie la o putere maximă și o performanță excelentă. Are un profil subțire din compozite ușoare și materiale care amortizează excelent vibrațiile, asigurând un transfer de energie lin și performanțe precise de conducere.

-Arrow:Tehnologia Arrow folosește foi de carbon cu formă specială și straturi structurate de titan, a căror interacțiune în proiectarea schiului permite o manevrare rapidă și extrem de precisă. În interior este implementată o placă de carbon cu profil camber, care oferă un transfer rapid de energie spre vârful schiului. Această energie trece spre stratul de titan sub forma unei săgeți și este transformată instantaneu într-o presiune extrem de puternică spre margini.

Produse similare

Au cumpărat și clienții