schiuri ELAN GSX 2021, rst, grip walk, response frame, dual ti, woodcore, arrow technology + Elan EMX 12
Delivery
Folosit Pe stoc
Reducere 45%
4 575 lei

2 525 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
LY220271
Fabricant:
ELAN
Legături:
Elan EMX 12
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
Slalom uriaș
Tip schior:
Recreațional / Avansat / Expert
Lungime schi:
180;
Parametri:
110-69-94 (180cm);
Radius:
21,2 (180cm);
Mijloc:
69 (180cm);

Canturi și talpa în stare perfectă.

Dacă iubești diminețile petrecute la munte, pârtiile proaspăt amenajate, viteza și virajele rapide aceste schiuri Elan GSX FUSION + sunt alegerea perfectă.

Tehnologii utilizate:

-Fusion System:Fusion duce energia depusă de schior, acolo unde este nevoie cel mai mult: chiar în mijlocul schiului. Datorită căruia marginea ține aproape fără efort și virajul este foarte constant.

-ARROW:Tehnologia Arrow folosește foi de carbon cu formă specială și straturi structurate de titan, a căror interacțiune în proiectarea schiului permite o manevrare rapidă și extrem de precisă. În interior este implementată o placă de carbon cu profil camber, care oferă un transfer rapid de energie spre vârful schiului. Această energie trece spre stratul de titan sub forma unei săgeți și este transformată instantaneu într-o presiune extrem de puternică spre margini.

-Dual Titanium:Deasupra și dedesubtul nucleului de lemn sunt două straturi de titan. Reacția schiurilor va fi sporită și flexibilitatea schiurilor este astfel de tip progresiv.

Produse similare

Au cumpărat și clienții