schiuri ELAN AMPHIBIO WAVEFLEX 14, waveflex, dual ti + Elan ELX 12
Folosit stoc epuizat
Reducere 66%
3 725 lei

1 275 lei

Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
LY220272
Fabricant:
ELAN
Legături:
Elan ELX 12
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
Slalom / Slalom uriaș / All mountain / All round
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat

Canturi și talpa în stare perfectă.

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<p>

Elan este proiectat de Porsche Design Studio pentru a răspunde oricărei nevoi de performanță. Profilul revoluționar Amphibio înseamnă că schiurile sunt făcute special pentru piciorul stâng și drept. Întărirea Dual Titanium oferă un control îmbunătățit al marginilor, în timp ce nucleul din lemn laminat și pereții laterali RST permit un control suplimentar și stabilitate la orice viteză pe toalete și orice alt tip de zăpadă.

CARACTERISTICI:

  • All Mountain Speed Machine
  • Tehnologia Amphibio
  • Cutie de torsiune Waveflex
  • RST perete lateral
  • Miez din lemn laminat
  • Tehnologie Dual Ti
  • Construcție stânga și dreapta

Tehnologia Amphibo Rocker: Amphibio Profle, o inovație fără compromisuri care oferă atât beneficii rock, cât și camber în același timp, se extinde acum la principalele categorii de schi Elan. Combinat cu cele mai bune tehnologii și inovații de construcție, Amphibio Profle garantează performanțe remarcabile și ridică așteptările tuturor tipurilor de schiori pe toate tipurile de teren.

Construcție stânga și dreapta: Deoarece acest schi are Amphibio Rocker, aceste schiuri au o dreapta și una stânga desemnate, care sunt etichetate deasupra pieselor de la picior, pentru a se asigura că schiurile își îndeplinesc treaba intenționată în mod eficient.

Tehnologia WaveFlex: Tehnologia revoluționară WaveFlex combină inul longitudinal mai moale cu o stabilitate la torsiune mai puternică pentru o execuție lină de viraj și o menținere continuă a marginilor. Valurile neîntrerupte, care rulează de la vârf la coadă, asigură schi de înaltă precizie și o plimbare cu adevărat lină în toate condițiile.

Sistem Fusion: Sistemul Fusion este primul sistem integrat de legături de schi din lume, deschizând calea pentru o inițiere mai rapidă a virajului și o capacitate de răspuns sporită de la margine la margine. Cu acest sistem intraglide, Elan aduce sistemul de legare în schi, nu pe schi. Legatura este fixată în schi prin două plăci de alunecare libere care sunt conectate la schi într-un punct din mijloc. Acest lucru permite ca legarea să plutească în mod natural în timpul flexiei schiului. Prin integrarea unui șasiu metalic rigid intraglide în schi, Fusion Sytem transmite energia schiorului acolo unde este cel mai necesar, direct în interiorul schiului. Rezultatul: o flexiune complet liberă, ceea ce înseamnă aderență bine echilibrată a marginilor și rotire lină.