schiuri femei ELAN INSOMNIA PS 2019 LIGHTSKING, grip walk + Elan EL 10
Delivery
Folosit Pe stoc reducere Defecte
Reducere 73%
3 500 lei

975 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
LY220275
Fabricant:
ELAN
Legături:
Elan EL 10
Pentru cine:
Femei
Tip schi:
Slalom / Slalom uriaș / All mountain / All round
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat
Lungime schi:
164;
Parametri:
121-73-104 (164cm);
Radius:
14,5 (164cm);
Mijloc:
73 (164cm);

Elan INSOMNIA PS sunt schiuri rapide de carving, concepute atât pentru viraje scurte cât și pentru cele lungi. Model excelent, perfect pentru utilizare pe pârtii amenajate, este foarte agil, stabil și tolerant la greșeli.

-RST:Tehnologie profesionistă a părților laterale. Pereți laterali verticali pentru aderență maximă a marginilor de-a lungul întregii lungimi a schiurilor și transferul direct de energie pe margine la viteze mari. Tehnologia care s-a dovedit de succes la Cupa Mondială, este alegerea potrivită pentru schiorii puternici și agresivi.

-Mono Titanium:Pe partea superioară a nucleului de lemn este plasat un strat de titan, rezultatul este o reacție a schiurilor mai bună. Flancurile laterale Mono Titanum, garantează longevitate a schiurilor și flexibilitate originală

-Amphibio 4D:Tehnologia Amphibio 4D este absolut inovatoare deoarece utilizează titan. Folosește nucleu de lemn Response Frame în combinație cu titan (dublu) și profil Amphibio®. Schiurile cu această construcție sunt universale, cu performanțe precise pe margini.

-Power Shift este un sistem de legare cu construcție flexibilă free-flex plate-in-plate (“placă în placă”), care contribuie la o putere maximă și o performanță excelentă. Are un profil subțire din compozite ușoare și materiale care amortizează excelent vibrațiile, asigurând un transfer de energie lin și performanțe precise de conducere.

Produse similare

Au cumpărat și clienții