schiuri FISCHER RC4 WORLDCUP SC, titan, woodcore + Fischer MBS 13 ( stare TOP )
stoc epuizat
Reducere 57%
4 175 lei

1 800 lei

Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
LY220287
Fabricant:
FISCHER
Legături:
Fischer MBS 13
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
Slalom
Tip schior:
Recreațional / Avansat / Expert

Canturi și talpa în stare perfectă.

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<\p>

Viteza devine mai mare cu fiecare viraj, se dezvoltă o performanță dinamică – te stăpânește Forța centrifugă crește și te simți ca un profesionist. Această performanță extremă este deosebit de apropiată de echipamentul profesional de la Cupa Mondială. În special, conceptul special de sidecut face ca schiul de cursă Fischer RC4 Worldcup SC Yellow Base să fie controlabil și permite virajele individuale la viteză mare.

Tehnologie înaltă până la capăt, datorită Triple Radius, plăcii Curv Booster sau laminatului de carbon DIAGOTEX™, cunoscut de la curse, THE CURV permite rigiditate perfectă, schimbări rapide de viraj fără pierderi de viteză și transfer optim de putere. Deci, fiecare viraj este o adrenalină uluitoare

Baza galbenă RC4 Worldcup SC întruchipează pachetul de top. RACETRACK este proiectat pentru viraje rapide. Baza galbenă iese în evidență – la fel ca și sportivii de la Cupa Mondială. Pentru viraje agile și agresive datorită tehnologiei înalte și finisajului precis al muchiei.

Caracteristici :
• Pentru viraje de slalom agile și agresive și acțiune extrem de lină
• Prindere optimă a marginilor
• Cu bază galbenă originală pentru Cupa Mondială

Specificatii :

PISTA DE CURSE
Flexibilitate optimizată cu acțiune de flexibilitate liberă, cel mai bun contact posibil cu pârtia, transfer direct de putere și poziție dreaptă a cizmei.

Construcție perete lateral Sandwich
Miez din lemn combinat cu pereții laterali ABS într-o construcție clasică Sandwich pentru flexibilitate echilibrată și rebound perfect.

Air Carbon TI
Miez din lemn cu carcasă dublă Titanal, întărită cu Air Carbon. Aderență perfectă pe margine și, ca rezultat, rulare extrem de lină.