schiuri FISCHER RC4 WORLDCUP SC, titanium, woodcore + Fischer RC4 Z12
Folosit stoc epuizat
Reducere 80%
4 125 lei

825 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
LY220311
Fabricant:
FISCHER
Legături:
Fischer RC4 Z12
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
Slalom
Tip schior:
Recreațional / Avansat / Expert

Canturi și talpa în stare perfectă.

Fischer RC4 Worldcup SC sunt skiuri destinate celor experimentati, schiorilor agresivi si tehnici, beneficiind de o geometrie perfecta ce asigura transferul optim de putere in virajele stranse si medii. Geometria este cea care le asigura succesul, cu o constructie de (varf-mijloc-coada, constructia ideala pentru slalom), permite un radius . Este un schi agresiv, ideal pentru virajele stranse in forta.

Placa Racetrack asigura un transfer optim de energie, astfel ceea ce transferi tu catre ski este primit fara a se pierde nici o informatie.

Caracteristici:

- Beech Poplar Woodcore: miezul este facut din lemn de plop, ce scade greutatea dar mentine rigiditatea.

- Air Carbon Ti 0.8: miezul de lemn este invelit intr-o folie dubla de titan, intarita la rundul ei in fibra de carbon. Marginile schiului sunt perfect create pentru aderenta, oferind un schi lin.

- Hole Ski Technology: schiurile cu aceasta tehnologie au o greutate mai redusa, fac parte din gama schiurilor Race si World Cup. Coada schiului se comporta mult mai bine la viteze mari, atunci cand schiul tinde sa oscileze, iar controlul pe care schiorul il va avea va fi mult imbunatatit in viraje

- placa Racetrack: tehnologie pe care o au doar schiurile race. Ofera un contact perfect cu zapada, iar puterea exercitata de schior este transferata de la clapari pe directia schiului.