schiuri femei FISCHER IVORY WHITE, air tec ti + Fischer W10 ( stare TOP )
stoc epuizat
Reducere 55%
2 550 lei

1 150 lei

Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
LY220323
Fabricant:
FISCHER
Legături:
Fischer W10
Pentru cine:
Femei
Tip schi:
Slalom / All mountain / All round
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat

Canturi și talpa în stare perfectă.

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<\p>

Pentru schiorii de sex feminin care apreciază sportul mai presus de orice: nou cu cea mai recentă construcție ușoară Airtec. Schi perfect pe pârtii dure și moi datorită construcției Sandwich Sidewall.

PERFORMANȚĂ SPORTIVĂ CU ASPIRARE izbitor de BUN:

- Cea mai recentă linie pentru femei Women Sport atrage toate schioarele datorită design-urilor irezistibile. Dar nu doar aspectul impresionant face schiurile atât de atractive. Cu tehnologie de ultimă oră, Air Tec asigură un grad deosebit de greutate redusă și o dinamică perfectă pe pantă.

GREUTATE Ușoară FĂRĂ COMPROMISOURI: AIR TEC:

- Miezul din lemn Air Tec a primit o structură elaborată, frezată, care, pe de o parte, face miezul cu 25% mai ușor și, pe de altă parte, menține performanța remarcabilă la schi: atât flexiunea, cât și torsiunea rămân aceleași. Performanță optimă la schi și greutate minimă.

PREZENTĂ, DE asemenea, CONSTRUCȚIE SANDWICH PENTRU CERINȚE DE TOP:

- Caracteristica unui schi premium: construcția Sandwich Sidewall. Miezul din lemn este combinat aici cu pereții laterali din ABS. Construit într-o construcție clasică tip sandwich, acest lucru face schiul echilibrat și sportiv - atribute ale unui produs de calitate superioară de la Fischer.

Tehnologie:

- AIR CARBON TI 0.5: Miez din lemn cu carcasă dublă Titanal, întărită cu Air Carbon. Aderență perfectă pe margine și, ca rezultat, rulare extrem de lină.

- AIR TEC TI: In functie de domeniul de utilizare, miezul AirTec va fi imbunatatit printr-o ranforsare din titan.

- ROCKER ON-PISTE: Lungimea mai scurtă de contact a schiului asigură că inițierea virajului este mai ușoară și necesită mai puțin efort. Cinci tipuri diferite: All Mountain ROCKER, Freeski ROCKER, Tour ROCKER, On Piste ROCKER, Hybrid ROCKER.

- WOMEN BMP: punct de montare a legăturii înainte pentru a face virajele mai ușoare pentru schi cu economie de energie.

- WOMENTRACK: sistem de integrare Railflex pentru gama My Style. Mai îngustă și mai ușoară decât linia unisex. Talpă numai până la 330 mm (nu 360 mm).

- BAZE SINTERIZATE: Bazele sinterizate au proprietăți excepționale de ceară și o durată de viață foarte lungă.