schiuri FISCHER RC4 THE CURV DTX 2022 BLUE, diagotex, diagocarbon, race sidewall + Fischer RX13
Delivery
Folosit Pe stoc
Reducere 36%
4 375 lei

2 800 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
LY220325
Fabricant:
FISCHER
Legături:
Fischer RX13
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
Slalom / Slalom uriaș / All mountain / All round
Tip schior:
Recreațional / Avansat / Expert
Lungime schi:
157;
Parametri:
115-70-99 (157cm);
Radius:
13,5 (157cm);
Mijloc:
70 (157cm);

Canturi și talpa în stare perfectă.

Schiurile Fischer RC4 CURV DTX au nucleu tip sandwich, consolidat cu Titanal dublu de 0,8 mm. Nou, la acest model a fost folosită structura specială de carbon DIAGOTEX. Placa de sub legături M-TRACK permite deformarea optimă a schiurilor în timpul virajelor, punând în evidență proprietățile dinamice ale materialului. Schiurile sport sunt dinamice și excelente pentru viraje de lungime medie. De asemenea, acestea oferă posibilitatea unor curse în viteză, de care cu siguranță te vei bucura. De aceea, sunt destinate schiorilor experimentați, care caută echipament nou de schi , universal pentru diferite tipuri de pârtii.

Tehnologii utilizate:

-Sandwich sidewall construction:Nucleu de lemn combinat cu flancuri ABS în structura de tip sandwich clasică, pentru flexibilitate și reacție perfectă.

-Air carbon ti 0.8:Nucleu de lemn cu placă dublă de titan, consolidată datorită tehnologiei Air Carbon. Tracțiune perfectă și stabilitate excelentă pe margini, rezultatul - ture extrem de fluente.

-Racetrack:Optimizează îndoirea schiului, asigură un bun contact cu pista, un transfer direct a forțelor și poziționarea exactă a clăparului pe schi.

-Triple radius:Rază triplă a schiurilor cu tăiere nouă, oferă control mai bun și transfer al energiei în timpul virajelor similare.

Produse similare

Au cumpărat și clienții