schiuri femei FISCHER MY TURN 74 2020, air tec, grip walk, superlite + Fischer RS9
Delivery
Folosit Pe stoc reducere Defecte
Reducere 80%
2 525 lei

525 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
LY220336
Fabricant:
FISCHER
Legături:
Fischer RS 9
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
Slalom / All mountain / All round
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat
Lungime schi:
148;
Parametri:
121-74-102 (148cm);
Radius:
11 (148cm);
Mijloc:
74 (148cm);

My Turn 74, minunat de ușor, înseamnă distracție pe pârtii: virajele ușoare și controlul fac schiatul ușor și plăcut. Viraj după viraj este o capodoperă cu performanțe plăcute și dinamice. Exact ceea ce trebuie pentru femeile schioare care iubesc distracția atletică la schi.

Tehnologii:

-Sandwich Sidewall Construction:Miez din lemn combinat cu pereți laterali din ABS într-o construcție clasică Sandwich pentru un flex echilibrat și o revenire perfectă.

-Poplar Wood Core:Pentru un schi neted și manevrabil.

-Carbon-Stringers:Insertia din carbon asigură ca greutatea este menținută la un nivel senzațional de scăzut, cu un flex echilibrat și un raport optimizat între greutate și torsiune.

-Air Tec:Greutatea miezului de lemn este redusă cu 25%, fără a pierde stabilitatea la încovoiere și torsiune. Acest lucru este posibil datorită modelului special de frezare.

-On-Piste ROCKER:Lungimea de contact mai mică a schiului asigură o inițiere mai ușoară a virajului și necesită mai puțin efort. Cinci tipuri diferite: All Mountain ROCKER, Freeski ROCKER, Tour ROCKER, On Piste ROCKER, Hybrid ROCKER.

Produse similare

Au cumpărat și clienții