schiuri HEAD REV 75 R, woodcore, Era 3.0 + Tyrolia SP 10
Delivery
Folosit Pe stoc recomandăm
Reducere 68%
2 375 lei

775 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
LY220344
Fabricant:
HEAD
Legături:
Tyrolia SP 10
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
Slalom / All mountain / All round
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat
Cele mai vandute:
Cele mai vandute
Lungime schi:
149;
Parametri:
122-73-107 (149cm);
Radius:
10 (149cm);
Mijloc:
73 (149cm);

Canturi și talpa în stare perfectă.

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<p>

Toate schiurile Head construite în ultimii zece ani și ceva au funcționat minunat pe pistele îngrijite, indiferent cât de lățime ar fi. Head și-a dat seama că mai mulți oameni încearcă să schieze în afara traseului și au adăugat rocker la schiurile de sculptură pentru o întoarcere mai ușoară pe zăpadă moale. Head Rev 75 R este un exemplu excelent, un schi de 75 mm sub picioare, care se întoarce la un ban și este foarte ușor. Acest schi este alegerea ideală pentru începători sau intermediari cu dorința de a-și avansa abilitățile și încrederea pe munte.

East Coast All Mountain: o categorie nou definită pentru schiuri care ar putea fi descrisă în general ca schiuri de est all mountain sau schiuri de alergare de vest. Acest schi ar trebui să fie în mare parte sculptat pe piste îngrijite, dar poate face față ocazionalului praf și crud.

Viteză: moderată: viteza cu care se deplasează un schior intermediar, moderată înseamnă că le place să schieze mai repede decât începătorilor, dar nu sunt niciodată cei mai rapizi schiori pe alergare.

Miez de lemn: miezul standard care a oferit de-a lungul timpului cea mai bună performanță și durabilitate. Fiecare model poate avea propriul său nivel de densitate pentru a ajuta la definirea flexibilității și a vitezei maxime, dar fiecare schi cu miez de lemn va fi solid.

Construcție capac: Foaia superioară a acestui schi se întinde peste margine pentru a forma un finisaj curat și rotunjit pe partea laterală a schiului. Acest stil de construcție adaugă o anumită rigiditate la torsiune și ajută la reducerea ciobirii foii superioare atunci când schiurile se lovesc unele de altele.

Bază UHM C: Cel mai durabil și mai rapid material de bază de pe piață. Necesită foarte puțină întreținere și permite schiurilor dvs. să facă ceea ce sunt făcute pentru a face până când decideți că ați lovit atât de multe pietre încât are nevoie de o melodie.

Era 3.0 Rocker/Camber: Head combină Rocker pentru plutire în zăpadă moale, o rază progresivă pentru un contact și aderență mai bune cu marginile și absorbția șocurilor pentru a amortiza vibrațiile.

Produse similare

Au cumpărat și clienții