schiuri HEAD SUPERSHAPE i.SPEED SW 2020, GRAPHENE, KERS, WC ERA 3.0s + Head PRD 12 ( stare TOP )
stoc epuizat
Reducere 53%
4 100 lei

1 950 lei

Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
LY220354
Fabricant:
HEAD
Legături:
Head PRD 12
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
Slalom / Slalom uriaș / All mountain / All round
Tip schior:
Recreațional / Avansat / Expert

Canturi și talpa în stare perfectă.

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<\p>

Simți că ești de neoprit. Părăsiți prima pistă a zilei pe pârtia proaspăt îngrijită. Ca un cursier, lași Supershape i.Speed să ruleze cu viraje medii și largi. Ați perfecționat acest control precis al schiurilor de-a lungul anilor. Acum sunteți gata, cu talia mai îngustă a acestui schi vă puteți elibera cu adevărat abilitățile avansate. Fiecare alergare pe care o faci ridică ștacheta puțin mai sus.

Caracteristici :

  • KERS
  • ERA 3.0 S
  • Șapcă Sandwich cu grafen Worldcup Konstruktion
  • Baza UHM C structurată RD Race
  • Speed Rocker

KERS – Suplimentul suplimentar

Tehnologia KERS funcționează ca un turbo-încărcător care oferă putere și accelerație suplimentară prin rigidizarea cozii schiului în deplasări. Efectul: un boost, catapultând călărețul în următoarea tură. La fel ca atunci când piloții de Formula 1 apasă un buton pentru acea crestătură suplimentară de viteză. Tehnologia HEAD KERS este un sistem electronic, complet automat și integrat.

ERA 3. 0

Imaginați-vă un schi care funcționează pentru toată lumea, oriunde: unul pentru toți. Toate intr-unul. HEAD ERA 3.0 nu este unidimensional „Ai o problemă? Head o va repara» tehnologia. ERA 3.0 este o combinație de tehnologii, formă și geometrie. Gândește-te la Rocker, gândește-te la Radius, gândește-te la Rebound. Gândește-te tridimensional.