schiuri HEAD INTEGRALE R, Era 3.0, power carbon rocket + Tyrolia SP 10
stoc epuizat
Reducere 67%
2 575 lei

875 lei

Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
LY220359
Fabricant:
HEAD
Legături:
Tyrolia SP 10
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
Slalom / All mountain / All round
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat

Canturi și talpa în stare perfectă.

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<\p>

Integrale R de la Head este un schi plin de viață, de înaltă performanță, perfect pentru călăreți începători până la nivel mediu. Cu o margine solidă și fiabilă, vă simțiți stabil la viteze mari și agil la viteze mai mici. Rockerul Allride oferă o direcție superioară și o plutire, pentru o manevrabilitate ușoară.

Miez de lemn: miezul standard care a oferit de-a lungul timpului cea mai bună performanță și durabilitate. Fiecare model poate avea propriul său nivel de densitate pentru a ajuta la definirea flexibilității și a vitezei maxime, dar fiecare schi cu miez de lemn va fi solid.

Bază UHM C: Cel mai durabil și mai rapid material de bază de pe piață. Necesită foarte puțină întreținere și permite schiurilor dvs. să facă ceea ce sunt făcute pentru a face până când decideți că ați lovit atât de multe pietre încât are nevoie de o melodie.

East Coast All Mountain: o categorie nou definită pentru schiuri care ar putea fi descrisă în general ca schiuri de est all mountain sau schiuri de alergare de vest. Acest schi ar trebui să fie în mare parte sculptat pe piste îngrijite, dar poate face față ocazionalului praf și crud.

Suprafață texturată: ideală pentru a respinge uzura de pe suprafața schiurilor. Suprafețele de schi texturate (alias foile superioare din piele de șarpe) sunt suprafețe aspre pentru schi, care ascund sau resping zgârieturile, păstrând schiurile dumneavoastră să arate noi mult timp după ce nu mai sunt. Proiectată inițial pentru schiuri de închiriat din motive evidente, această suprafață este acum disponibilă și pe o mare varietate de schiuri de vânzare cu amănuntul, deoarece tuturor le place ca schiurile lor să arate frumos.

Construcție capac: Foaia superioară a acestui schi se întinde peste margine pentru a forma un finisaj curat și rotunjit pe partea laterală a schiului. Acest stil de construcție adaugă o anumită rigiditate la torsiune și ajută la reducerea ciobirii foii superioare atunci când schiurile se lovesc unele de altele.

Era 3.0 Rocker/Camber: Head combină Rocker pentru plutire în zăpadă moale, o rază progresivă pentru un contact și aderență mai bune cu marginile și absorbția șocurilor pentru a amortiza vibrațiile.