schiuri HEAD SUPERSHAPE E-SPEED 2022, Kers, Era 3.0 S, grip walk + Head PRD 12
stoc epuizat
Reducere 85%
5 125 lei

775 lei

Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
LY220380
Fabricant:
HEAD
Legături:
Head PRD 12
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
All mountain / All round / Slalom uriaș / Slalom
Tip schior:
Recreațional / Avansat / Expert

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<\p>

Un schi all-mountain de înaltă performanță, Supershape e-Speed este perfect pentru pilotul experimentat pe pârtie care caută viraje agile și manevrabilitate ușoară, indiferent cât de lungă ar fi ziua pe munte. e-Speed vine cu noua tehnologie inovatoare EMC de la HEAD, care reduce vibrațiile și crește stabilitatea pentru o călătorie generală mai lină. În plus, schiul dispune de tehnologia HEAD Graphene pentru o distribuție optimizată a echilibrului greutății și un echilibru și control perfect.

La fel ca și restul silozului Supershape, e-Speed îndeplinește toate nevoile pilotului experimentat care caută un schi în care să aibă încredere necondiționată.

EMC: Circuit de management al energiei. Acestea sunt niște chestii de știință nebună - și dacă îl cunoaștem pe Head, va schia incredibil de bine pe zăpadă. În esență, EMC elimină vibrațiile proaste

ERA 3.0 S: Cu ERA 3.0 S, acest schi este combinația dintre toate carvingurile montane, tehnologia de curse și un nou gradient asupra mecanicii de viraj și capacitățile de schi cu siguranță îi vor impresiona pe schiori la multe niveluri.

Speed Rocker: O ușoară creștere pe schiul cu cameră standard, ceea ce înseamnă performanță excelentă, inițiere ușoară în viraj și versatilitate ridicată pe zăpadă moale. 10% rocker 90% camber.

Race Structured UHM C Base: Cea mai înaltă calitate, cea mai rapidă bază și finisaj cunoscut de om. Tehnicienii care construiesc schiuri pentru World Cup Rebels folosesc același material și aceleași mașini pentru a pune această bază și structură rapidă înfricoșătoare în schiurile voastre.

Grafen: Un amestec echilibrat de grafen ușor și straturi extra de titan.

Construcție Sandwich WC: Miezul vertical de lemn laminat este îmbrățișat de pereții laterali fenolici și de cel mai bun titan. Aceasta este cea mai rapidă construcție de pe planetă.