schiuri femei HEAD EASY JOY 2020 LYT, graphene, power fiber jacket, grip walk + Tyrolia SLR 9
stoc epuizat
Reducere 75%
1 900 lei

475 lei

Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
LY220433
Fabricant:
HEAD
Legături:
Tyrolia SLR 9.0
Pentru cine:
Femei
Tip schi:
Slalom / All mountain / All round
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<\p>

Schiurile Head Easy Joy sunt o opțiune excelentă pentru femeile care doresc să se îndepărteze de magazinul de închiriere și să progreseze cu propriul echipament. Un schi construit special pentru femei, Easy Joy dispune de Head's LIBRA Camber, o tehnologie care aduce camber-ul usor mai jos pentru a oferi viraje mai iertatoare.

Construcția ERA 3.0 a lui Head îmbină creșterea timpurie a nasului schiului cu o tăietură laterală progresivă, făcând Easy Joy să fie ușor de pus pe muchie. Construcția de bază din Graphene menține lucrurile ușoare, ceea ce înseamnă că schiurile sunt mai ușor de manipulat și nu te va obosi la fel de repede ca unele omologii mai grei.

Acest schi se descurcă cel mai bine pe toaletători toată ziua, dar Allride Rocker permite schiului să se preformeze bine pe diferite condiții de zăpadă, iar Easy Joy nu este prea timid pentru incursiunile ocazionale în afara traseului. Scopul schiului este să te distrezi, iar acest lucru este mult mai ușor de făcut atunci când schiul pe care te afli cooperează.

Easy Joy și-a câștigat omonim, iar acest schi este, ei bine, ușor de găsit bucurie. Dacă sunteți în căutarea unui schi care să vă inspire încredere, care să vă ajute să progresați și să vă bucurați de nenumărate zile lungi pe deal, nu căutați mai departe decât Head Easy Joy.

CARACTERISTICI

  • LYT Tech Construction
  • ERA 3.0
  • Construcție jachetă Power Fiber
  • Miez sintetic
  • Baza structurata UHM C
  • Allride Rocker