schiuri K2 IKONIC 80ti 2019, woodcore, titan, carbon, grip walk, exo konic technology + Marker MXC TCX 12.0
Delivery
Folosit Pe stoc
Reducere 58%
3 950 lei

1 675 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
LY220439
Fabricant:
K2
Legături:
Marker MXC TCX 12.0
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
All mountain / All round
Tip schior:
Recreațional / Avansat / Expert
Lungime schi:
177;
Parametri:
129-80-108 (177cm);
Radius:
17,5 (177cm);
Mijloc:
80 (177cm);

Canturi și talpa în stare perfectă.

Sora popularului K2 Konic 78Ti, K2 iKonic 80 este un schi de încredere, versatil, care iubește pârtiile și va fi o potrivire perfectă pentru schiorii avansați mai puțin agresivi.

Există două versiuni ale K2 iKonic 80 acolo - una cu top sheet de titan și una fără. Aceasta este ultima opțiune. Are o senzație mai moale, fără Titan, dar îi lipsește puterea, prinderea și senzația de precizie impresionantă pe care o obțineți de la 80Ti. Cu toate acestea, este mult mai ușor și mai iertător, permițându-i să fie puțin mai agil pe pârtie.

K2 iKonic 80 este un schi bun pentru a descoperi ture lungi pentru viraje scurte.

Fără stratul de titan, ați crede că acest schi ar putea să nu aibă stabilitate, dar Konic Technology Firaspen Core K2 vă asigură că vă simțiți stabil și bine susținut pe picioare. Agil și iertător, cu rezistență bună la margine, K2 iKonik 80 este un schi minunat care s-ar potrivi cu un schior avansat mai puțin agresiv.

Într-adevăr, acesta este un schi bun pentru stațiune dacă doriți doar să faceți o plimbare, dar vă recomandăm cu mare încredere ca, dacă preferați un schi pe care să îl încărcați, să vă uitați la 80Ti. Ti-ul continuă să alunecebine, dar atunci când îl apăsați chiar puțin, vei fi răsplătit cu mai multă prindere la margine și cu mai multă stabilitate. Dacă sunteți un schior agresiv care dorește să vă împingeți limitele pe pârtii, Ti va fi o opțiune mai bună.

Între timp, K2 iKonic 80 ar fi o alegere bună pentru cineva căruia îi place să se relaxeze cu schiul, să se lipească de pârtii și pur și simplu să se bucure de plimbare.

Cu un radius mediu de 17m, vei obține un schi versatil cu control la viteză mare și o inițiere a virajelor foarte bună.

Produse similare

Au cumpărat și clienții