schiuri K2 SPEED CHARGER, orange, full rox technology, metal laminate, speed rocker + Marker MXCELL TCX 14
Delivery
Folosit Pe stoc
Reducere 59%
4 650 lei

1 950 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
LY220458
Fabricant:
K2
Legături:
Marker MXCELL TCX 14
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
Slalom uriaș / All mountain / All round
Tip schior:
Recreațional / Avansat / Expert
Lungime schi:
175;
Parametri:
120-72-100 (175cm);
Radius:
18 (175cm);
Mijloc:
72 (175cm);

Canturi și talpa în stare perfectă.

O rachetă. Un schi ultra-rapid, astfel încât vei avea nevoie de un fizic de Superman pentru a experimenta limitele de mare viteză pe care le oferă această rachetă. Stabilitatea este practic indubitabilă (cu excepția dâmburilor de zăpadă de pe pârtie). În caz contrar, ca un Buddha zburător, senin cu viteză mare, există cu siguranță ceva ADN de gigant acolo. Schiul este greu atunci când îl transportați, dar la stabil când schiați. Greutatea este distribuită magistral și, prin urmare, ușor de gestionat, fără a elibera o inerție în vârf.

Arcurile sunt limitate, le puteți extinde, dar aveți nevoie de putere pentru a le curba. Cu toate acestea, se ocupă bine cu angulația extensivă. Odată ce virează de unul singur, îl puteți redresa dacă aveți putere, dacă nu, îl puteți pierde cu ușurință. Acesta este un schi pentru modul de atac, cu poziționarea anterioară a corpului, tibiile sprijinindu-se tare pe fața clăparilor. Frumos lucrat, iar marginile superioare limitează uzura. Vârful metalic își îmbunătățește durata de viață fără a afecta echilibrul vârfului, inerție zero.

Este un schi minunat pentru a coborâri în viraje largi, cu o viteză continuă bună, dar ai nevoie de pârtii bine îngrijite și spațioase. Acest schi vă permite să vă împingeți limitele de confort și siguranță, în timp ce vă bucurați de viteză ca un alergător. Avantajul principal este că, în orice moment, îl poți vira cu ușurință.

Așa cum îi spune și numele, K2 Speed Charger este proiectat pentru stabilitate și control inegalabil pe zăpadă dură și pârtii îngrijite. Construit pe un șasiu de 72 mm, Speed Charger combină construcția Full-Rox, Speed Rocker și o rază de viraj lungă, perfectă pentru a savura ture lungi dimineața sau pentru fi cel mai tare în competiția din liga ta de curse locale.

Produse similare

Au cumpărat și clienții