schiuri ROSSIGNOL PURSUIT 400 CA, prop tech, power turn rocker, poplar woodcore + Look NX 12
Delivery
Folosit Pe stoc
Reducere 54%
2 825 lei

1 300 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
LY220496
Fabricant:
ROSSIGNOL
Legături:
Look NX 12
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
Slalom / All mountain / All round
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat
Lungime schi:
156;
Parametri:
126-74-110 (156cm);
Radius:
12 (156cm);
Mijloc:
74 (156cm);

Canturi și talpa în stare perfectă.

Schiurile carving Rossignol PURSUIT sunt adecvate pe pârtii amenajate, garantează precizie și performanță și sunt ideale pentru schiori mediu-avansați. Tehnologia Prop Tech oferă flexibilitate la torsiune pentru contact mai bun pe margini, iar tehnologia Power Turn Rocker permite intrarea mai ușoară în viraj și oferă stabilitate mai bună pe margini.

Power turn rocker:90 % camber schi camber tradițional care adaugă energie, precum și un simț excelent pentru teren și stabilitate pe margini la viraj. Restul de 10 % profil mic Rocker la vârf. Intrare la viraj mai manevrabilă. PÂRTII ÎNGRIJITE - PRECIZIE - STABILITATE PE MARGINI - ENERGIE - VITEZĂ - ACCELERAȚIE

Prop Tech:Pe baza noului radius FIS prescris, am lucrat din greu privind compoziția schiurilor, ca să îmbunătățim intrarea la viraje și controlul deplin al schiuri. Rezultatul eforturilor noastre este tehnologia Prop Tech. Stratul de întărire superior din zicral al vârfului, are secțiuni longitudinale, pentru a crește transferul de energie și controlul asupra schiurilor. Cu tehnologia Prop Tech este vârful schiurilor mai flexibil și adaptabil la intrarea în viraje. Prin elasticitatea mai ridicat la vârf, nu se transmise torsiunea schiurilor până la legături, ci mai degrabă îmbunătățește aderența la margini în mijlocul schiului. Această tehnologie este utilizată aproape de către toți competitorii la Cupa Mondială.

Produse similare

Au cumpărat și clienții