schiuri femei ROSSIGNOL NOVA 4 Ca 2020, blue, carbon, On-Trail Rocker, Assist Flex + Look Xpress 10
Delivery
Folosit Pe stoc
Reducere 47%
2 300 lei

1 225 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
LY220513
Fabricant:
ROSSIGNOL
Legături:
Look Xpress 10
Pentru cine:
Femei
Tip schi:
Slalom / All mountain / All round
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat
Lungime schi:
162;
Parametri:
122-75-108 (162cm);
Radius:
13 (162cm);
Mijloc:
75 (162cm);

Canturi și talpa în stare perfectă.

Schiurile de coborâre Rossignol NOVA 4 CA sunt alegerea perfectă pentru femeile care preferă un ritm mai calm. Nucleul din lemn și tehnologia LCT, flexia adaptabilă și fibrele din carbon ajută la o manipulare confortabilă în timpul schimbării direcției și asigură o tranziție lină de pe o margine pe cealaltă. Cu schiurile NOVA 4 CA vei avea un carving perfect și control maxim, chiar și atunci când schiezi cu viteză medie.

Tehnologii utilizate:

-Carbon:Combinația de flexibilitate sporită, cu rezistență la tensiune, greutate redusă și dilatare termică minimă, adaugă fibrelor de carbon proprietăți de invidiat.

-LCT (Line Control Technology):novație printre modele pentru World Cup – construcție nouă LCT care garantează energie unică, fluiditate și stabilitate în toate condițiile. Schiul dispune de o bandă centrală din carbon, care reglează flexia schiului, asigură stabilitatea și deplasare fluentă.

-CAP:Schiurile cu construcție CAP sunt consolidate cu un strat superior ROSSITOP, care înfășoară schiul de la margini. Această formă duce la crearea de schiuri foarte ușor de utilizat, confortabile și durabile. Oferă durabilitate.

Produse similare

Au cumpărat și clienții