schiuri ROSSIGNOL REACT R8 2020, blue/yellow, carbon alloy matrix, grip walk + Look NX 12
Delivery
Folosit Pe stoc
Reducere 50%
2 900 lei

1 475 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
LY220514
Fabricant:
ROSSIGNOL
Legături:
Look NX 12
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
Slalom / All mountain / All round
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat
Lungime schi:
156; 163;
Parametri:
126-74-110 (156cm); 126-74-110 (163cm);
Radius:
12 (156cm); 13 (163cm);
Mijloc:
74 (156cm); 74 (163cm);

Canturi și talpa în stare perfectă.

Schiurile de carving Rossignol REACT COMPACT , iar datorită construcției rezistente sunt alegerea ideală pentru schiorii mediu-avansați și profesioniști. Au o construcție tip sandviș și o diferență vizibilă între lățimea mijlocului și a vârfului schiurilor. Tehnologia Flex Tip oferă posibilitatea de accelerare imediată la începutul și sfârșitul virajului, ajutând de asemenea la obținerea ritmului necesar. Construcția tip sandviș, fibrele de carbon și și tehnologia LCT garantează o aderență excelentă pe margine și stabilitate în timpul virajului, dar și în fazele dintre viraje.

-Construcție tip sandwich

-Lct (Line Control Technology)

-Novație printre modele pentru World Cup – construcție nouă LCT care garantează energie unică, fluiditate și stabilitate în toate condițiile. Schiul dispune de o bandă centrală din carbon, care reglează flexia schiului, asigură stabilitatea și deplasare fluentă.

-Flex tip technology

-Tehnologia Flex Tip asigură un control adaptiv al elasticității torsionale la capetele schiului, asigurând astfel o accelerare mai rapidă la intrarea și ieșirea din curbă. Permite începerea imediată a virajului și eliberarea ușoară a schiurilor din viraj. Are un design unic, cu caneluri eficiente, care asigură un transfer de energie foarte bun și curat către centrul schiului. Datorită acestei tehnologii, virajele sunt mai spontane și necesită mai puțină energie.

Produse similare

Au cumpărat și clienții