schiuri femei ROSSIGNOL EXPERIENCE 78 W 2022, grip walk, poplar woodcore, cap + Look Xpress 10 ( stare TOP )
Delivery
Folosit Pe stoc
Reducere 53%
2 900 lei

1 375 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
LY220517
Fabricant:
ROSSIGNOL
Legături:
Look Xpress 10
Pentru cine:
Femei
Tip schi:
All mountain / All round
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat
Lungime schi:
138;
Parametri:
125-78-111 (138cm);
Radius:
9 (138cm);
Mijloc:
78 (138cm);

Canturi și talpa în stare perfectă.

Schiurile Rossignol Experience W 78 all mountain pentru schiorii de nivel mediu care caută schiuri ușoare și agile, care au încredere în viraj pe pârtiile îngrijite și pe pârtiile îngrijite.

Miezul din lemn al schiului este realizat din plop ușor, obținut într-o manieră durabilă, care a fost acoperit cu un strat de laminat de carbon, care reduce greutatea schiului și le oferă o senzație rapidă sub picioare. Duritatea schiului - Assist Flex - a fost selectată astfel încât să ofere schiorilor de nivel mediu și de agrement o senzație relaxată pentru schi și o plimbare plăcută, lină pe margini. Un pic de rocker în nasul schiului permite o intrare ușoară și lină în viraj. Schiurile sunt prietenoase pentru schiori, ușor de controlat și iertători. Datorită utilizării tehnologiei Drive Tip Solution, care folosește un amestec de fibre direcționale în vârful schiului și material elastic visco în partea ulterioară, absoarbe și elimină vibrațiile în timpul mersului pe teren accidentat și condiții dificile de zăpadă, stabilizează schiurile. și le menține energia, datorită căreia câștigi încredere. Construcția cu șapcă a schiurilor și rockerului din prova permite inițierea ușoară a virajelor și un finisaj neted.

Schiorilor de nivel mediu și de agrement le va plăcea manevrarea ușoară și ușoară a Rossignol Experience W 78 pe toate terenurile.

Produse similare

Au cumpărat și clienții