schiuri femei SALOMON S/MAX W 8 Ti 2019, white, edge amplifier Sl, grip walk + Salomon Z11
Delivery
Folosit Pe stoc
Reducere 56%
3 000 lei

1 325 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
LY220528
Fabricant:
SALOMON
Legături:
Salomon Z11
Pentru cine:
Femei
Tip schi:
Slalom / All mountain / All round
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat
Lungime schi:
155;
Parametri:
119-73-102 (155cm);
Radius:
13 (155cm);
Mijloc:
73 (155cm);

Canturi și talpa în stare perfectă.

Pentru femeile care doresc să profite la maximum de fiecare zi, acest set modern și performant a fost conceput pentru a vă oferi încrederea de a tăia fiecare rând. Acesta combină tehnologiile de vârf cu o formă unică, astfel încât să puteți lucra la perfecționarea fiecărei ture din prima zi. Construcția pereților laterali din ABS face acest set ușor de manevrat și permite un control mai mare cu mai puțin efort, astfel încât să puteți progresa la schi la fiecare viraj.

Caracteristici:

-Poplar Woodcore: Woodcore oferă stabilitate, vioiciune și iertare, asigurând în același timp un contact bun între schi și zăpadă.

-Single Ti: un singur strat de armătură titană pe partea superioară a miezului pentru o aderență excelentă la margini, transfer eficient de energie și vioiciune.

-Edge Amplifier SL: Amplificatorul Edge din două piese, reproiectat, specific SL, oferă o aderență cu 30% mai mare, menținând în același timp cantitatea potrivită de flexibilitate sub picioare pentru o reactivitate sporită, agilitate și aderență.

-Protector de coadă și vârf

Produse similare

Au cumpărat și clienții