schiuri SALOMON X DRIVE FS 8.0, black/green, double ti laminate, full woodcore + Salomon XT 12
stoc epuizat
Reducere 62%
3 550 lei

1 350 lei

Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
LY220552
Fabricant:
SALOMON
Legături:
Salomon XT 12
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
All mountain / All round
Tip schior:
Recreațional / Avansat / Expert

Canturi și talpa în stare perfectă.

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<\p>

Dacă schiați în principal pistele îngrijite și vă place senzația de a vă bloca într-un viraj sculptat, dar nu vă place să fiți forțat să schiați așa tot timpul, schiurile Salomon X-Drive 8.0 FS sunt pachetul potrivit pentru dvs. Un sistem perfect combinat de schi și legături, această configurație îmbină puterea pentru sculptură cu cantitatea potrivită de manevrabilitate pentru copacii strânși și denivelările.

All-Terrain Rocker 2.0 – Rockerul treptat în vârf trece în cambra tradițională sub picior și prin coadă pentru viraje precise și manevrabilitate.

Miez complet din lemn de densitate ușoară – O versiune cu 15% mai ușoară a plopului Salomon (și popular) din lemn complet.

Tampoane de transfer progresiv integrate – Tampoanele din elastomer din construcția schiului măresc fluiditatea transferului de putere și filtrează vibrațiile.

Strat de bazalt – Un strat țesut de fibră de bazalt parcurge schiul pentru a oferi o amortizare remarcabilă și o absorbție a vibrațiilor.

X-Chassis – Întăriturile diagonale din carbon și poliamidă măresc rigiditatea la torsiune pentru aderență și stabilitate sporite.