schiuri VOLKL RACETIGER RC 2022 black, grip walk, full sensor woodcore, tip rocker + Marker Motion 10
Folosit recomandăm stoc epuizat
Reducere 56%
4 050 lei

1 800 lei

Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
LY220583
Fabricant:
VOLKL
Legături:
Marker motion 10
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
Slalom uriaș / All mountain / All round
Tip schior:
Recreațional / Avansat / Expert
Cele mai vandute:
Cele mai vandute

Canturi și talpa în stare perfectă.

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<\p>

Racetiger RC cu vârf basculant permite viraje lungi super-sportive cu mult confort de condus. Această combinație fantastică este posibilă prin integrarea UVO 3D, 3D.Glass, Powered by Steel și tăieturi laterale cu geometrii flexibile și vârfuri atent aliniate.

UVO atenuează semnificativ vibrația schiului. Construcția 3D.Glass are straturi de fibră de sticlă care rulează tridimensional peste schi, în loc de cureaua obișnuită doar orizontală. Acest lucru permite mai mult pop, precum și o schimbare ascuțită a marginilor și o prindere sigură a marginilor.

UVO 3D: UVO este primul amortizor de vibrații cu rotație liberă care aplică o tehnologie de ultimă oră de amortizare a vibrațiilor pentru a minimiza vibrațiile perturbatoare ale schiurilor.

3D.GLASS este dezvoltarea Völkl pentru a îmbunătăți în plus performanța generală și stabilitatea schiului chiar și în condiții critice de zăpadă.

FULL SIDEWALL / MINI CAP: Construcție completă a peretelui lateral cu mini capac suprapus pentru a oferi cea mai bună durabilitate.

ALIMENTAT DE OȚEL: Un strat de oțel în schi oferă o durabilitate foarte bună, flexibilitate controlată și schi liu la viteze mai mari.

FULL SENSOR WOODCORE: Construcția completă a senzorului prezintă lemn de esență tare în zona de legare, dar - spre deosebire de miezul de lemn Speedwall - sub șuruburi și în zonele exterioare un lemn mai ușor. Acest lucru are ca rezultat o caracteristici de schi foarte sportiv și agil.