schiuri femei SALOMON W-MAX 8, woodcore, powerframe + Salomon XT 10
stoc epuizat
Reducere 65%
2 875 lei

1 025 lei

Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
LY220616
Fabricant:
SALOMON
Legături:
Salomon XT 10
Pentru cine:
Femei
Tip schi:
Slalom / All mountain / All round
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat

Canturi și talpa în stare perfectă.

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<\p>

Schiul W-Max 8 este o potrivire bună pentru femeile care caută un schi alpin de performanță all mountain - pentru nivel mediu și chiar începător care caută o performanță precum schiul. Cu o tăietură laterală distinctă și tehnologia Carve Rocker, această mașină de pârtie este făcută pentru viraje pe pârtii.

Miezul din lemn și construcția cu pereți laterali oferă acestor schiuri stabilitate și putere atunci când schiați la viteze mai mari și mai agresiv.

DESCRIERE

Constructie:

Miez de lemn: lemn adăugat în miez. Stabilitate pe zăpadă și rebound. Înmoaie contactul schi/zăpada și reduce vibrațiile.

Pereți laterali supradimensionați Active Contact: construcție tip sandwich cu ABS. Distribuție uniformă a puterii și aderență excelentă.

Powerframe Basalt: armare cu bazalt

Pad de puls

Semi twin-tail: ușoară creștere până la coada schiului. Stăpânire sporită în toate condițiile. Îndepărtare mai ușoară a călcâiului și toleranță crescută.

Carve Rocker: senzații instantanee de sculptură. Viraj lină și precis, mai rapid de la o margine la alta și stabilitate la viteză mare.