schiuri NORDICA DOBERMANN GSR 2019, grip walk, Energy 2 Titanium Race Bridge + Marker Xcell 14 ( stare TOP )
Delivery
Folosit Pe stoc
Reducere 66%
5 225 lei

1 800 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
LY221519
Fabricant:
NORDICA
Legături:
Marker Xcell 14
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
Slalom uriaș
Tip schior:
Recreațional / Avansat / Expert
Lungime schi:
180;
Parametri:
114-69-97 (180cm);
Radius:
19,5 (180cm);
Mijloc:
69 (180cm);

Canturi și talpa în stare perfectă.

Performanță fără compromisuri a seriei Dobermann. Schiurile Nordica DOBERMANN GSR au fost concepute în colaborare cu departamentul de competiție și sunt una dintre cele mai bune oferte ale brandului Nordica. Oferă performanțe maxime și confort excelent în timpul schiatului pe suprafețe dure. Adecvate pentru viraje medii și mai lungi.

Schiurile folosesc noua tehnologie Carbon Race Bridge - armătură de carbon specială pe suprafața schiului, care oferă o mai mare flexibilitate, o curbe mai precise și o stabilitate de neegalat în orice situație

Energy 2 Titanium Race Bridge asigură performanțe excelente grație nucleului complet din lemn și celor 2 straturi de titan pe întreaga lungime a schiului - construcție testată la Cupa Mondială

Full camber:Construcție tradițională Camber fără Rocker destinată în special terenurilor amenajate. Accentul este pus pe un răspuns rapid atunci când începi virajul și ghidarea perfectă a schiului pe canturi. Recomandat pentru schiori pricepuți care folosesc tehnica mersului pe cant, fără alunecare.

Carbon race bridge:Tehnologia Carbon Race Bridge îmbunătățește stabilitatea și rezistența. Oferă un transfer de energie eficient pentru performanțe maxime, întărește vârful și spatele schiului pentru o pornire mai rapidă în viraj și creștea stabilității și a aderenței canturilor.

Dynamic race shovel:Tehnologia Dynamic Race Shovel garantează un viraj mai lin, crește controlul asupra schiului și asigură versatilitatea schiului în diferite condiții.

Recoil power plate:Tehnologia Recoil Power Plate este inspirată din Cupa Mondială și permite schiului să se îndoaie în mod natural, făcând schiul mai viu, mai jucăuș și mai puternic. Oferă o tranziție energetică mai lină, îmbunătățește flexia schiului.

Dobermann carbon chassis:Tehnologia Dobermann Carbon Chassis asigură o construcție cu 15 - 35 % mai ușoară, dar același randament. Podul ușor din carbon asigură o cursă mai rapidă și mai lejeră.

Produse similare

Au cumpărat și clienții