schiuri VOLKL RACETIGER GS 2020, UVO, Speedwall, Woodcore, grip walk + Marker Motion 12 ( stare TOP )
Delivery
Folosit Pe stoc recomandăm
Reducere 65%
6 125 lei

2 175 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
LY221539
Fabricant:
VOLKL
Legături:
Marker motion 12
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
Slalom uriaș
Tip schior:
Recreațional / Avansat / Expert
Cele mai vandute:
Cele mai vandute
Lungime schi:
175;
Parametri:
114-69-97 (175cm);
Radius:
18,3 (175cm);
Mijloc:
69 (175cm);

Canturi și talpa în stare perfectă.

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<\p>

Giant Slalom Racetiger pentru concurenții ambițioși are miez din lemn Speedwall Multi Layer, cu lemn foarte dur situat chiar în spatele peretelui lateral. Cu o amprentă la sol de 70 mm care inspiră încredere, un sistem de legare rMotion2 cu compatibilitate GripWalk și o plimbare silențioasă a UVO, acest schi versatil GS cu rocker cu vârf oferă performanțe de mare viteză de top pe tot muntele.

Constructie:

  • ALIMENTAT DE TITANIUM
  • PERETE LATERAL COMPLET
  • Miez din lemn multistrat Speedwall
  • TIP ROCKER
  • UVO
  • P-Tex 4500

TEHNOLOG:

UVO

UVO este primul amortizor de vibrații cu rotație liberă la 360° care aplică o tehnologie de ultimă oră de amortizare a vibrațiilor pentru a minimiza vibrațiile perturbatoare ale schiurilor. Terenul sau suprafața de sub schi generează inevitabil vibrații, care, la rândul lor, pun în mișcare în special lopata în toate direcțiile. Acest lucru perturbă în mod semnificativ netezimea călătoriei cu schiurile și îngreunează ținerea unei margini. Tehnologia revoluționară UVO contracarează acest lucru, cu amortizarea sau reducerea vibrațiilor dovedite în direcțiile orizontale și verticale, precum și pe lungimea schiului. Călătoria devine mai lină și aderența la margini se îmbunătățește.

Alimentat de Titanium

Configurația din titan face schiul agil și dinamic. În special prietenii unui stil de condus dur, rapid și agresiv beneficiază de răspunsul rapid al acestei construcții.

P-Tex 4500

O bază de polietilenă sinterizată, cu moleculară ultra-înaltă, cu o densitate extrem de ridicată. Pe lângă o mare rezistență la uzură și o absorbție perfectă de ceară, P-Tex 4504 este extrem de rapid și utilizat exclusiv pe modelele noastre de vârf și de curse. Materialul a fost îmbunătățit cu aditivi speciali pentru a-l face termic și electro-conductiv și își dovedește calitățile cu alunecare premium și viteză maximă în curse.

Peretele lateral complet

Transmisie directă și puternică a puterii cu pereți laterali pe toată lungimea.

Număr de lemn Speedwall multistrat

Peretele lateral este laminat cu straturi extrem de stabile de lemn pe părțile laterale ale miezului sandwich. În combinație cu un lemn mai flexibil și mai ușor încorporat în centrul construcției miezului sandwich oferă numeroase avantaje: Partea din lemn de esență tare imediat adiacentă peretelui lateral efectuează o transmisie mai mare a puterii, îmbunătățește aderența marginii și sprijină muchia împotriva forțelor externe. Greutatea redusă a părții din lemn de esență moale din mijlocul schiului aduce mai multă agilitate și manevrabilitate și reduce greutatea totală a schiului. Combinația ambelor tipuri de lemn care parcurg toată lungimea schiului contribuie la o distribuție optimă a rigidității schiului, crescând precizia de direcție. Este prima și singura tehnologie laterală/nucleu destinată utilizării agresive pe piste și curse și capabilă să ofere victoria și înfrângerea, chiar dacă este măsurată în sutimi de secunde.

Tip Rocker

Se îndoaie doar în sus în zona lopatei, în timp ce mijlocul și coada schiului au o formă camber.

Produse similare

Au cumpărat și clienții