schiuri copii HEAD SUPERSHAPE TEAM, white + Head LR 7.5 ( stare TOP )
Delivery
Folosit Pe stoc recomandăm
Reducere 59%
1 275 lei

525 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
LY221672
Fabricant:
HEAD
Legături:
Tyrolia SL 4.5 / Tyrolia LR 7.5 / Tyrolia SP 4.5 / Tyrolia LR 4.5 / Tyrolia SP 7.5
Pentru cine:
Copii / Juniori
Tip schi:
Slalom / All mountain / All round
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat
Cele mai vandute:
Cele mai vandute
Lungime schi:
127;
Parametri:
103-65-90 (127cm);
Radius:
9,6 (127cm);
Mijloc:
65 (127cm);

Canturi și talpa în stare perfectă.

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<p>

Schiurile Supershape Team pentru juniori sunt un schi excelent pentru o gamă largă de abilități. Copiii sunt mult mai ușoare decât adulții, așa că, în general, schiurile lor sunt și mai moi și mai ușoare (cu excepția câtorva). Aceste schiuri vor oferi doi factori importanți: răsucire ușoară și durabilitate. Rocker-ul Era 2.0 face ca acest schi să fie incredibil de ușor de manevrat, ceea ce este cheia pentru învățarea noțiunilor de bază ale schiului. Copilul poate să nu împingă multă greutate, dar știm că pot fi duri cu orice au. Head s-a asigurat că acestea vor rezista testului timpului cu o foaie superioară texturată durabilă și protecții pentru vârfuri.

Schior țintă ideal: Dezvoltarea unui schior tânăr: oriunde, de la debutanți la schiori avansați, care au încă multe de învățat despre schi. S-ar putea să schieze rapid uneori și să se distreze, dar nu se simt confortabil cu unele zone ale muntelui.

Era 2.0 Rocker: Fratele mai mic al lui Era 3.0 are tot ceea ce Era 3.0 are de oferit în ceea ce privește design, performanță și geometrie. Deci, practic, există un rocker cu ridicare timpurie în vârfuri, cu o rază de viraj mai progresivă, ceea ce face un schi de viraj foarte ușor pentru copiii de toate vârstele.

Construcție capac: Foaia superioară a acestui schi se întinde peste margine pentru a forma un finisaj curat și rotunjit pe partea laterală a schiului. Acest stil de construcție adaugă o anumită rigiditate la torsiune și ajută la reducerea ciobirii foii superioare atunci când schiurile se lovesc unele de altele.

Suprafață texturată: ideală pentru a respinge uzura de pe suprafața schiurilor. Suprafețele de schi texturate (alias suprafețe din piele de șarpe) sunt suprafețe aspre pentru schi, care ascund sau resping zgârieturile, păstrând schiurile să arate noi mult timp după ce nu mai sunt. Proiectată inițial pentru schiuri de închiriat din motive evidente, această suprafață este acum disponibilă și pe o mare varietate de schiuri de vânzare cu amănuntul, deoarece tuturor le place ca schiurile lor să arate frumos.

Camber activ: Într-o lume de ridicare timpurie, rocker și camber invers, există încă nevoie de schiuri tradiționale cu cambra completă. Aderența și stabilitatea marginilor sunt de neegalat pe zăpada îngrijită. Acest schi obține un avantaj maxim față de zăpadă, așa că îi ajută pe schiori să schieze lucrurile ferme sau pur și simplu preferă „simțul” schiurilor tradiționale camber.

Protectoare pentru varf: Protectoarele din plastic de pe varf maresc durabilitatea schiurilor si reduc probabilitatea unei delaminari. Vârfurile tale sunt marginile cel mai probabil să se crape, ține-le în siguranță cu protecții pentru vârfuri și schiurile tale vor rezista mult timp. Dacă protecția vârfurilor se deteriorează, nu este o problemă atât de mare ca și cum s-ar întâmpla cu schiurile în sine.

Produse similare

Au cumpărat și clienții