clăpari schi copii ATOMIC WAYMAKER JR R3 green, THINSULATE insulation
stoc epuizat
Reducere 59%
725 lei

300 lei

Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
LK_0542
Fabricant:
ATOMIC
Pentru cine:
Copii / Juniori
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat / Expert
Tip clăpari:
All mountain

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<\p>

Așadar, micul tău ripper a început să schieze ca o rață la apă.

Ia-i o cizmă care să țină pasul. Ghetele de schi Atomic Waymaker Jr. R3 au o flexibilitate mai rigidă decât majoritatea ghetelor pentru copii, astfel încât el poate începe cu adevărat să curgă viraj ca un profesionist.

Adăugați catarame specifice copiilor și izolație 3M Thinsulate pentru a opri odată pentru totdeauna picioarele reci și aveți o cizmă pe care micuțul dvs. va dori să o poarte.

Potrivi

Junior Fit

Reglator de mărime – Cu o inserție de reglare a mărimii în fiecare cizmă pentru copii, puteți adăuga o jumătate de mărime suplimentară la o cizmă atunci când aveți nevoie. Deci cizma durează mai mult pe măsură ce picioarele cresc.

Contracta

Flex: 55 – Aproape de capătul mai rigid pentru ghetele pentru juniori, destinate schiorilor avansați.

Design progresiv al manșetei – Pe măsură ce dimensiunile cizmelor devin mai mari, nivelul de susținere al manșetei se modifică, la fel și nivelul de flexibilitate.

Căptușeală

Căptușeală Bronze Junior – Prezintă o construcție asimetrică a căptușelii cu o limbă asimetrică, cutie pentru degete, formă de guler și materiale de căptușeală de înaltă calitate.

Izolație 3M™ Thinsulate™ – Utilizarea fibrelor izolatoare foarte subțiri permite Thinsulate™ să capteze mai mult aer cald cu un strat mai subțire, chiar și în condiții extrem de reci.

Căptușeală igienizată

Materiale și design Shell

Manșetă – Poliuretan

Carcasa – poliuretan

Catarame

Catarame mai subțiri – Cataramele de pe ghetele pentru juniori au o prindere mai îngustă, care împiedică cataramele să intre în contact și să se zgârie unele pe altele.

Catarame din policarbonat pentru copii