placa snowboard HEAD FLOCKA LFW 4D, BLACK/orange, Woodcore, Freeride, ROCKER
Folosit stoc epuizat
Reducere 63%
1 400 lei

525 lei

Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
SN220069
Fabricant:
HEAD
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Profil:
Rocker

PREȚUL NU INCLUDE LEGĂTURILE: Legăturile vi le puteți cumpăra ulterior în funcție de sortiment în secția LEGĂTURI PENTRU SNOWBOARD.

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<\p>

Snowboardul Head Flocka LFW 4D este placa perfectă pentru călăreții începători până la nivel mediu. Această adevărată placă twin este o mașină de distracție completă pentru parc, praf sau pârtie. Are combinația perfectă de Flat-Camber și rocker, fiind foarte ușor de activat pe această placă. Dispune de tehnologia premiată Framewall de la Head, o margine continuă care protejează placa de deteriorare, astfel încât să o puteți rupe pe munte! Construit dur, Flocka este o opțiune versatilă pentru a lovi pârtiile, plus că nu va sparge banca.

- Flat Rocker: Flat Rocker combină jocul rockerului cu precizia și predictibilitatea camber-ului. De asemenea, este dotat cu o rază progresivă, oferind plăcii marginea efectivă a unei plăci camber tradiționale atunci când este pe o muchie.

- Miezul din lemn de plop: Miezurile din plop fac plăcile de cap mai ușoare și mai puternice. De asemenea, sunt foarte receptivi și oferă o plimbare progresivă, cu mac.

- Liquid Framewall: Framewall-ul premiat are mai multe fațete, deoarece adaugă rigiditate și control plăcii, absoarbe șocurile și oferă o presiune uniformă de-a lungul marginilor plăcii pentru un control și reactivitate sporit.