placa snowboard NITRO SMP, Freeride, CAMBER
Delivery
Folosit Pe stoc reducere Defecte
Reducere 80%
2 275 lei

475 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
SN220112
Fabricant:
NITRO
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Profil:
Camber
Lungime:
161;
Parametri:
30,5-25,5-30,5 (161cm);

PREȚUL NU INCLUDE LEGĂTURILE: Legăturile vi le puteți cumpăra ulterior în funcție de sortiment în secția LEGĂTURI PENTRU SNOWBOARD.

O placa cu adevarat deosebita care a rezistat testului timpului, Nitro SMP este modelul care a reusit sa ramana aproape nealterat pana in ziua de azi, avand cantitatile precise de material si tehnologiile potrivite care o transforma in echivalentul unui TAF cand vine vorba de ture pe munte reusind sa doboare orice obstacol.

Cu o personalitate orientata inspre all-mountain freeride, aceasta placa are o ofrma directional ce iti va permite sa cobori cu cea mai mare viteza, in timp ce sidecut-ul radial ultra versatil iti va oferi incredere in carvuri si slashuri.

Profilul Cam-Out Camber este practic un camber clasic dar echipat cu cu o tranzitie mai mare in nose si tail. Acesta iti ofera pop si control pe orice tip de teren, iar pentru a face placa mai responsive dar si mai forgiving atunci cand este nevoie.

Sidecut-ul radial este cel mai simplu si mai folosit in intreaga industrie, oferind un singur radius astfel placa devenind cat se poate de versatila si previzibila.

Miezul Power Core este realizat integral din lemn de plop de cea mai buna claitate, oferind astfel o greutate scazuta si combiatia perfeta intre precizie, putere si flex.

Laminarea su tehnologie Bi-Lite ofera un plus de protectie specific boardurilor Nitro dar si un stil si o senzatie unica atat la atingere cat si la coborare.

Talpa HD Sintered Speed Formula este realizata din material de densitate si durabilitate crescuta, obtinand astfel o mai mare rezistenta la abraziune cat si o imbunatatire a absorbtiei de ceara pentru ca tu sa te poti apropia mai mult de viteza luminii.

Caracteristici:

- Forma Directional;

- Profil Cam-Out Camber pentru un plus de control si forgiveness;

- Sidecut Radial simplu si previzibil;

- Standard Core Profile din lemn de plop;

- Miez Power Core din lemn de plop usor, puternic si rezistent;

- BI-Lite Laminates pentru protectie;

- Talpa HD Sintered pentru rezistenta la abraziune si absorbtie crescuta de ceara;

- Stil All mountain;

- Latime mid-wide;

- Flex 7;

- Nivel intermediar.

Produse similare

Au cumpărat și clienții