placa snowboard copii NITRO RIPPER KIDS, FLAT
Delivery
Folosit Pe stoc recomandăm
Reducere 64%
1 450 lei

525 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
SN220113
Fabricant:
NITRO
Pentru cine:
Copii / Juniori
Profil:
Flat
Cele mai vandute:
Cele mai vandute
Lungime:
106;
Parametri:
22,8-20,7-22,8 (106cm);

Canturi și talpa în stare perfectă.

PREȚUL NU INCLUDE LEGĂTURILE: Legăturile vi le puteți cumpăra ulterior în funcție de sortiment în secția LEGĂTURI PENTRU SNOWBOARD.

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<p>

Stăpânirea snowboardingului nu se întâmplă întâmplător: este nevoie de o mentalitate pozitivă, dorință de a-și asuma riscuri și echipament grozav. Groom-ul tău are primele două acoperite, snowboardul Nitro Ripper se va ocupa de restul. Aceasta este o placă legitimă cu miez complet din lemn, cu Nitro Flat-Out Rocker și Softride Flex pentru învățare și întoarcere ușoară. Este plin de viață, durabil și vine cu o formă clasică cu două vârfuri, perfectă pentru a te plimba prin parc după o lecție grea de dimineață.

Tip basculant

Flat-Out Rocker – Acest profil hibrid de cambra plană are un nas și un lift înainte de punctele de contact tradiționale, ceea ce face pentru viraj fără efort și manevre fără prindere. Nasul și coada ridicate oferă o plutire excelentă, apăsare și iertare pe orice teren.

Contracta

Softride Flex – O construcție exclusivă Nitro, elementele de ridicare a legăturii în formă de pânză de păianjen le permit să realizeze plăci flexibile dulci și moi pentru tocătorii tineri, respectând în același timp toate standardele necesare pentru adâncimea inserției de legare și rezistența la extragere.

Evaluare flexibilă – 2 (1 moale - 10 rigid)

Formă

Taiere laterală radială – Cea mai simplă și mai comună dintre toate tăieturile laterale: o singură rază face această tăietură laterală extrem de versatilă și previzibilă.

Miez

Power Core - Power Core folosește lemn de plop de la vârf la coadă, care oferă rezistență ușoară și amestecul perfect de flexibilitate, răspuns și senzație.

Laminate

Laminate Bi-Lite – Laminatele Bi-Lite de la Nitro, de încredere pentru călăreți, sunt proiectate pentru un stil de condus puternic și o senzație rafinată la bord.

Baza

Bază FH extrudată premium – Durabilitate, viteză și întreținere redusă, toate într-un singur material de bază ultra transparent.

Compatibilitate cu legături

Model de inserare 2 x 4

Produse similare

Au cumpărat și clienții