placa snowboard femei SALOMON LOTUS, Directional twin, Radial sidecut, SuperFLAT
Folosit stoc epuizat
Reducere 75%
1 675 lei

425 lei

Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
SN220127
Fabricant:
SALOMON
Pentru cine:
Femei
Profil:
Flat

PREȚUL NU INCLUDE LEGĂTURILE: Legăturile vi le puteți cumpăra ulterior în funcție de sortiment în secția LEGĂTURI PENTRU SNOWBOARD.

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<\p>

Asemenea unui prieten care te așteaptă să te ridici și să-ți cureți ochelarii de protecție într-o zi cu pulbere, snowboardul Salomon Lotus are acea combinație rară de performanță de încredere și simpatie ușoară de care ai nevoie pentru a-ți duce călăria la următorul nivel. Un geamăn direcțional cu un recul de 10 mm pentru stabilitate la viteză și plutire în chestii adânci, Lotus are o tăietură clasică cu o singură rază și un profil Flat Out Camber iertător.

- Flat Out Camber: Un profil plat încărcat cu cambra sub picioare pentru stabilitate și răspuns maxim atunci când aveți nevoie.

- Directional Twin: O formă dublă pentru mișcările freestyle cu un flex direcțional pentru putere la viteză mare.

- Decupare laterală radială: Radial este tăietura laterală clasică pentru un răspuns constant înainte și comutare.

- Miez de Aspen: Miez de lemn de Aspen de lungime completă, certificat FSC, cu benzi de înaltă densitate de lemn de mesteacăn în zona de legare.

- Fibră de sticlă biaxială de joasă densitate: fibrele cu densitate scăzută permit plăci mai ușoare care își păstrează pentru totdeauna flexul jucăuș iertător.

- Pereți laterali ABS: Structura moleculară a ABS poate fi descrisă ca o bară de beton cu pepite de cauciuc în interior, combinând duritatea pentru transferul de energie și proprietățile de amortizare pentru absorbția impactului.