placa snowboard SALOMON THE ULTIMATE RIDE BODE MERRILL, Freeride, Freestyle, All mountain, Twin tip, Quad CAMBER
Delivery
Folosit Pe stoc
Reducere 45%
3 075 lei

1 700 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
SN220155
Fabricant:
SALOMON
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Profil:
Camber
Cele mai vandute:
Cele mai vandute
Lungime:
158;
Parametri:
29,5-25,5-29,5 (158cm);

Canturi și talpa în stare perfectă.

PREȚUL NU INCLUDE LEGĂTURILE: Legăturile vi le puteți cumpăra ulterior în funcție de sortiment în secția LEGĂTURI PENTRU SNOWBOARD.

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<p>

Nebun de repede. Bouncy nebun. Pur și simplu nebun? Când un tip ca Bode Merrill, cunoscut atât pentru liniile creative ale străzilor, cât și pentru țepii AK, proiectează un ucigaș de tolbă, conceptul este un pic zgârietor de cap. Cum poate o placă să acopere atât de multă gamă? Răspunsul este snowboardul Salomon Ultimate Ride.

Este o placă de parc cu o poziție de recul și o formă direcțională conică. Sau poate este o placă de pulbere cu o doză completă de Quad Camber sub cizme. Orice ar fi, funcționează. Ultimate Ride este super receptiv și stabil la viteze ridicole și îi place să sară și să iasă din orice se vede.

Contracta

5 (1 moale - 5 rigid)

Formă

Tapered Twin – Poziția este centrată în marginea efectivă, în timp ce coada este trasă ușor înăuntru pentru a ajuta la plutire.

Quadralizer Sidecut – Combinația explozivă de Equalizer și Quadratic sidecut permite sculptarea cu viteză mare, precum și controlul superior al marginilor în locuri înguste.

Miez

Ghost Green Core – Componentele Ghost Green Core au fost selectate și proiectate pentru a optimiza pop și a reduce greutatea, utilizând în același timp atributele durabile ale unui lemn de paulownia super ușor.

Popster – Profilul în formă de miez al lui Popster se subțiază sub picior și se îngroașă în afara legăturilor înainte de a se îngustă din nou la vârf și la coadă pentru a maximiza prinderea naturală și popa lemnului. Simți că kicktail-ul tău de skateboard este în sfârșit conectat cu snowboard-ul tău.

Laminate

Fibră de sticlă triaxială – Un nucleu tehnologic din fibră și sticlă care mărește durata de viață și durabilitatea plăcii pentru toți cicliștii.

Fibră de sticlă biaxială cu densitate medie – Straturile din fibră de sticlă de densitate medie fabricate în Europa garantează un nivel de calitate constant, pentru plăci ușoare și pline de viață.

Ghost Carbon Beam – Două inserții de fascicul de carbon în vârf și coadă pentru pop maxim și stabilitate sporită în timpul încărcării la viteză mare.

Pereții laterali

Pereții laterali pentru Gunslinger – Acești pereți laterali implementează incrustații de carbon care parcurg întreaga lungime a plăcii pentru a satisface nevoile de reacție și absorbție a șocurilor ale tuturor riders.

Baza

Sinterizat EG – Proiectat pentru o alunecare super rapidă în orice, de la praf proaspăt până la zăpadă lipicioasă de primăvară. Materialul sinterizat asigură o retenție superioară a cerii, Galliul întărește rezistența la impact, iar finisajul Electra oferă o alunecare turbo.

Finisaj Area 51 – Construită pentru a merge mai repede și pentru a zbura mai sus, baza Area 51 este o bază sinterizată de înaltă densitate, împletită cu o formulă de ceară super secretă și un finisaj special conceput din fabrică, conceput pentru timpul de aer și durabilitate.

Margini

Teșire All-Mountain Edge – O melodie de menținere a muchiei de 1° în părțile cheie ale tăieturii laterale întâlnește o teșire de 2° între picioare. Acest lucru oferă cea mai solidă prindere de margine, fără blocări.

Cameră sub piciorul din spate pentru capacități de întoarcere explozivă și segmente plate sub piciorul din față pentru libertatea zilelor de pow distractive. Cele mai bune din ambele lumi, fără vibrații nedorite.

cuadratic

Un amestec de curbe eliptice pentru inițierea ușoară a virajului, schimbări de direcție fără efort și tranziții fluide de la margine la margine.

All Mountain Edge Bevel

De la detonarea vârfului și a cozii la o margine de 1 grad care ține melodia în toate părțile cheie ale tăieturii laterale, înapoi la o teșire de 2 grade între picioare. Acest lucru oferă cea mai solidă prindere de margine, fără blocări

CONTRACTA

Receptiv

CORE

Popster

Maximizați prinderea naturală și explozia puternică a lemnului cu profilul de miez în formă de Popster. Simți că kicktail-ul tău de skateboard este în sfârșit conectat cu snowboard-ul tău.

Ghost Basalt Stringers

Șansele de bazalt sunt cusute într-un strat de probă pentru pop durabil, control și călătorie umedă la viteză și manevrabilitate ușoară atunci când îl mențineți moale.

Știința rachetelor

Plăci mai manevrabile și mai stabile: Rocker pe vârf/coadă pentru joacă.

Aspen Select Core

Fiecare bandă de lemn certificată FSC este selectată manual pentru a asigura o calitate a miezului și ușurință de neegalat.

BAZA

Sinterizat

Un standard industrial pentru materiale de bază sinterizate de calitate. Oferă un echilibru moderat între viteza creată de o suprafață dură și o bună reținere a cerii.

Finisaj cu piatră medie

Foaie de sus

BA MD

Straturile din fibră de sticlă fabricate în Europa de densitate medie garantează un nivel de calitate constant, pentru plăci ușoare și pline de viață.

PERETE LATERAL

Tampoane de cauciuc Royal

Blocurile de cauciuc moale Royal introduse în zonele de înaltă presiune ale pereților laterali ABS amortizează vibrațiile și atenuează impacturile mari.

Produse similare

Au cumpărat și clienții