placa snowboard SALOMON CRAFT YOUR OWN, Orange, EQ sidecut, Centered stance, Rockout CAMBER
stoc epuizat
Reducere 48%
2 200 lei

1 150 lei

Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
SN220159
Fabricant:
SALOMON
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Profil:
Hybrid / Camber

Canturi și talpa în stare perfectă.

PREȚUL NU INCLUDE LEGĂTURILE: Legăturile vi le puteți cumpăra ulterior în funcție de sortiment în secția LEGĂTURI PENTRU SNOWBOARD.

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<\p>

Snowboard-ul Salomon Craft este o placă pentru începători și experți deopotrivă. Rock Out Camber și un flex mediu sunt suficient de versatile pentru explorarea parcului sau în afara pistei, iar miezurile Popster și Aspen Strong adaugă ceva în plus viraj și sărituri. Șinele de plută absorb șocul și sunt prietenoase cu planeta, iar prețul este exact în punctul favorabil al calității și o ofertă solidă, astfel încât să vă puteți stăpâni meșteșugurile fără să vă spargeți banii.

Tip basculant

Rock Out Camber – plat între legături pentru stabilitate, camber lângă picioare pentru răspuns și rocker pe vârf/coadă pentru apăsare.

Contracta

Evaluare flexibilă – 3 (1 moale - 5 rigid)

Formă

True Twin – specific pentru Freestyle: Lungimi identice de vârf/coadă, profil simetric al miezului, flexibilitate și o poziție de legare centrată.

EQ Rad Sidecut – linii drepte egalizatoare și linii radiale amestecate împreună pentru echilibrul perfect de agilitate și distracție.

Miez

Aspen Strong Core – benzi de lemn de înaltă densitate selectate de CNC pentru inserții și zonele șinei au ca rezultat o rezistență îmbunătățită la impact și o flexibilitate previzibilă de la ziua deschiderii până la noroiul de primăvară.

Popster – Profilul în formă de miez al lui Popster se subțiază sub picior și se îngroașă în afara legăturilor înainte de a se îngustă din nou la vârf și la coadă pentru a maximiza prinderea naturală și popa lemnului. Simți că kicktail-ul tău de skateboard este în sfârșit conectat cu snowboard-ul tău.

Miez de lemn certificat FSC®

Laminate

Fibră de sticlă biaxială cu densitate medie – Straturile din fibră de sticlă de densitate medie fabricate în Europa garantează un nivel de calitate constant, pentru plăci ușoare și pline de viață.

Pereții laterali

Royal Cork Rails – Păstrați planeta și marginile dumneavoastră în formă bună cu această versiune ecologică a Royal Rubber Rails. Toată absorbția impactului și a vibrațiilor de care aveți nevoie într-un pachet de plută ecologic.

Baza

Bază sinterizată – Oferă un echilibru moderat între viteza creată de o suprafață dură și o bună reținere a cerii.

Margini

Freestyle Edge Bevel – De la detonarea vârfului și a cozii până la o melodie de susținere a muchiei de 2 grade în părțile cheie ale tăieturii laterale, înapoi la o teșire de 3 grade între picioare. Acest lucru oferă combinația completă de ținere a marginilor și iertare pe șine.

Compatibilitate cu legături

Model de inserare 2 x 4