placa snowboard BATALEON WHATEVER, CAMBER
Delivery
Folosit Pe stoc
Reducere 47%
2 750 lei

1 475 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
SN220177
Fabricant:
BATALEON
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Profil:
Camber
Lungime:
154;
Parametri:
29-24,9-29 (154cm);

Canturi și talpa în stare perfectă.

PREȚUL NU INCLUDE LEGĂTURILE: Legăturile vi le puteți cumpăra ulterior în funcție de sortiment în secția LEGĂTURI PENTRU SNOWBOARD.

Placa Snowboard Bataleon Whatever- un board care nu are nevoie de nicio descriere, un board capabil de orice, un board caruia nu ii pasa de zapada, de denivelari, de conditile meteo. Va fi alaturi de tine indiferent de cat de pretentios esti.

SPECIFICATII TEHNICE:

3rd generation Twin 3BT + SideKick este asul din maneca al Bataleon-ului. Inginerul norvegian care a inventat si patentat aceasta tehnologie, a facut-o cu intentia de a vinde tehnologia catre alte companii deja existente pe piata snowboardingului. Insa succesul si rezultatul a fost atat de buna la produsul aplicat, incat inginerul a renuntat sa vanda patentul altor companii si a ales sa isi creieze propria linie de placi, si asa se naste Bataleon Snowboards.

Cum Functioneaza: Pe scurt explicat, placa este compusa din trei parti active care isi modifica pozitia cantului fata de contactul cu zapada, in acest sens placa te iarta in momentele dificile si transforma datul la vale intr-o placere absoluta. Sau cum ne place noua sa spunem: Un fel de ABS al zapezii.

3BT este acum imbunatatit cu tehnologia SideKick. In zona varfului si a cozii, lateralele au fost si mai mult ridicate astfel virajele vor fi mult mai fluente, flotabilitatea in powder ridicata, iar stabilitatea pe teren accidentat inbunatatita.

Super Slick X talpa extruded, usor si ieftin de intretinut. Cu o densitate moleculara mare pentru a aluneca cat mai bine.

Biax Laminate miezul placii este compus din doua straturi de fibra de sticla care face placa usoara, rezistenta si rigida.

Carbon Stringers fasii de carbon integrate in miezul snowboard-ului pentru pop si raspuns rapid al canturilor

D.S.T consta in tuburi de carbon asezate longitudinal care ii dau placii un plus de pop

Light core miezul este construit din 70% lemn de paulownia si 30% lemn de plop. Aceasta combinatie face placa super rezistenta si cel mai important usoara.

Produse similare

Au cumpărat și clienții