placa snowboard NEVER SUMMER TWENTY FIVE, Freeride, CAMBER/rocker
Delivery
Folosit Pe stoc recomandăm
Reducere 44%
3 025 lei

1 700 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
SN220184
Fabricant:
NEVER SUMMER
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Profil:
Hybrid / Rocker / Camber
Cele mai vandute:
Cele mai vandute
Lungime:
158;
Parametri:
29,5-24,9-29,5 (158cm);

Canturi și talpa în stare perfectă.

PREȚUL NU INCLUDE LEGĂTURILE: Legăturile vi le puteți cumpăra ulterior în funcție de sortiment în secția LEGĂTURI PENTRU SNOWBOARD.

Credeți sau nu, producătorul din Colorado Never Summer Industries a lansat unele dintre cele mai bune și mai durabile plăci de 25 de ani. Pentru a sărbători, au creat snowboardul Never Summer Twenty Five. Această bestie direcțională de freeride oferă capacități de putere profundă fără a sacrifica performanța hardpack. Scufundați-vă în adâncuri, furați secretele și tot arc pe drumul înapoi la lift; oriunde te-ai plimba, cei Douăzeci și Cinci te vor sprijini.

Tip basculant

Profil Ripsaw Rocker – Profilul Ripsaw Rocker Camber prezintă zone cambrate îmbunătățite pentru o fixare agresivă a marginilor și un pop extraordinar, păstrând în același timp versatilitatea originalului Rocker Camber.

Zona de tranziție extinsă – O mică secțiune plată în profilul snowboard-ului, care îmbunătățește atât inițierea virajului, cât și flotarea în pulbere.

Contracta

Flex la mijlocul fermei

Formă

Forma direcțională de Freeride

Vario Power Grip Sidecut – Vario Power Grip Sidecut utilizează mai multe raze creând puncte de contact suplimentare pentru a îmbunătăți ținerea marginii. O secțiune plată în zona balansoarului oferă un punct de contact larg atunci când este îndoită, totuși, atunci când nu este îndoită, permite plăcii să urmeze drept și să nu se prindă. Flântând această secțiune dreaptă sunt două raze mici care asigură al doilea și al treilea punct de contact. Spre capetele tăieturii laterale se află o rază adâncă care redă inițierea rapidă a virajului și punctele finale de contact.

Vârf și coadă cu profil scăzut – Un profil scăzut în nasul și coada snowboard-ului maximizează contactul materialului cu zăpada pentru un pop ollie/nollie mai puternic și adaugă stabilitate aterizării tale. Vârful/coada Low Profile reduce, de asemenea, efectul de arat în nas pentru o alunecare mai bună la următoarea caracteristică și o plutire superioară atunci când este adânc.

Miez

Miez de lemn NS SuperLight – Acest miez combină lemn extrem de ușor cu lemn de esență tare durabil pentru un raport rezistență/greutate de neegalat.

Laminate

Tehnologia Carbon Max Laminate - Tehnologia Carbon Max Laminate combină o matrice avansată de carbon de sus și de bază pentru a maximiza răspunsul și rezistența acolo unde aveți cea mai mare nevoie. Rezultatul este o configurație ușoară, dar puternică, care oferă rigiditate la torsiune și transfer de energie fără a sacrifica controlul.

STS Fibră de sticlă pretensionată – Cea mai bună fibră de sticlă pentru snowboard din lume. Fibra de sticlă avansată STS de la Never Summer este un laminat stratificat pre-întărit, pretensionat, care are lărgi elastomerice adăugate între fibrele de sticlă de la 0 la 90 de grade. Acest lucru produce o legătură mai puternică între laminatele individuale de sticlă, oferind plăcilor de snowboard rezistență, ținere a marginilor și performanță de neegalat.

Fibră de sticlă Bi-Lite – Bi-Lite combină multe dintre caracteristicile de rezistență ale fibrei de sticlă STS Advanced cu o matrice de fibră de sticlă ultra-ușoară. Acest lucru oferă performanțe incredibile de freestyle și freeride fără a sacrifica durabilitatea.

Sistemul de amortizare RDS 1+ – Cel mai extins sistem de amortizare. Cu o cantitate de două ori mai mare de folie de cauciuc elastomer decât RDS 1, care rulează de-a lungul întregului perimetru al plăcii pentru o stabilitate de neegalat la viteză. RDS 1+ asigură o absorbție incredibilă a vibrațiilor de-a lungul marginii efective în timp ce stabilizează nasul plăcii în condiții variabile.

Stabilizatoare elastomerice sub picioare – Stabilizatoarele elastomerice din cauciuc direct sub zona de montare asigură o absorbție optimă a vibrațiilor și măresc stabilitatea la viteză mare, reducând în același timp oboseala piciorului.

Pereții laterali

Pereți laterali Sinterizat P-Tex – Never Summer a fost prima companie de snowboard care a folosit și perfecționat pereții laterali Sinterizat P-Tex și nu au văzut niciodată o fisură. Spre deosebire de pereții laterali ABS convenționali care au tendința de a crapa la temperaturi mai scăzute, pereții laterali sinterizați P-Tex își mențin integritatea la orice temperatură.

Baza

Bază sinterizată Durasurf XT 5501 – Crown Plastics a dezvoltat o bază sinterizată exclusivă, super rapidă și durabilă, special pentru plăcile de ultimă generație Never Summer. Doar cantitatea potrivită de grafit a fost adăugată, făcând Durasurf XT Sinterizat 5501 Base cea mai rapidă bază pe care NS a folosit-o vreodată.

Protecție P-Tex pentru vârf și coadă

Foaia de sus

Hextech Topsheet

Compatibilitate cu legături

Model de inserare 2 x 4

Produse similare

Au cumpărat și clienții