placa snowboard JONES FLAGSHIP 2019, Reference stands, ALl mountain, Freeride, CAMBER/rocker
Delivery
Folosit Pe stoc recomandăm
Reducere 50%
3 550 lei

1 775 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
SN220193
Fabricant:
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Profil:
Rocker / Camber
Lungime:
161;
Parametri:
28,8-25,2-28,8 (161cm);

Canturi și talpa în stare perfectă.

PREȚUL NU INCLUDE LEGĂTURILE: Legăturile vi le puteți cumpăra ulterior în funcție de sortiment în secția LEGĂTURI PENTRU SNOWBOARD.

Placa de snowboard Jones Flagship nu si-a ales cu acest nume accidental, este chiar alegerea legendei freerideului, Jeremy Jones.

Flagship in acest sezon vine cu o forma deosebita, dar si un core imbunatatit, mai puternic decat orice stanca, si usor ca o pana pentru a face fata coborarilor pe cel mai tehnic teren.

Construit pentru a domina si cele mai stramte si tehnice culoare, dar si pentru a distruge tot powderul pe o raza de 150 de metri, aceasta placa este dedicata snowboarderilor care nu isi mai amintesc cum arata o statiune de schi.

Cu profilul Directional Rocker format pe un hibrid de rocker si camber, aceasta placa are mai mult rocker spre varf, mai putin spre tail si camber intre legaturi pentru stabilitate.

Forma 3D Contour Base 3.0 ii confera placii o forma de lingura adancita cu 7mm pentru a asigura o mai buna flotabilitate si un control ideal.

Radiusul Progressive Sidecut inseamna ca pe masura ce se cantul se apropie de zonele de contact, acesta ofera o tranzitie mai usoara, putand sa iesi usor din viraje fara a incasa socuri.

Nose-ul cu o froma Blunt ofera flotabilitate mai mare in powder, permitandu-ti sa treci prin zapada mare asemeni unui plug fara a te ingropa sau a te incetini, astfel incat vei trace mai bine si peste zonele care au crusta.

Miezul FSC Control Core este realizat din combinatia de paulownia si fasii de plop, asigurand astfel rezistenta maxima dar si o absorbtie eficienta a vibratiilor negative.

In partea superioara a acestei placi sunt plasate si fasii de basalt care asemeni carbonului ofera un plus de flex torsional, rezistenta si greutate scazuta placii, iar topsheetul din Eco-Plastic realizat din Castor Beans este ultra usor si protejeaza in mod eficient placa de apa/zapada si lovituri sau zgarieturi.

Sidewallul este realizat din material ABS reciclat care ofera rezistenta excelenta si elasticitate, fiind in acelasi timp eco friendly.

Talpa Sintered 9900 este realizata din polietilena cu o greutate moleculara mare si aditivata cu carbon pentru un plus de alunecare si intretinere usoara.

O caracteristica ce face placile Jones superioare altor modele este si tehnologia Traction Tech 3.0 cu o serie de denivelari in cant menite sa ofere un plus de aderenta prin plasarea mai multor puncte de contact, astfel incat sa te simti in siguranta chiar si pe zonele inghetate.

Caracteristici:

- Profil Directional Rocker cu rocker la capete si camber intre legaturi;

- 3D Contour Base 3.0 cu o forma de lingura pentru flotabilitate sorita;

- Progressive Sidecut pentru un plus de control si stabilitate in viraje;

- Blunt Nose pentru flotabilitate crescuta;

- FSC Control Core realizat din paulownia si plop pentru rezistenta sporita si amortizare a vibratiilor si socurilor;

- Basalt stringers pentru flex torsional imbunatait;

- Sidewalls din ABS reciclat;

- Talpa 9900 Sintered din polietilena infuzata cu carbon;

- Placa pre tunata si ceruita cu WEND natural wax direct din fabrica;

- Canturi Oversized Recycled Edges pentru rezistenta sporita si sustenabilitate;

- Canturi cu tehnologie Traction Tech 3.0 pentru aderenta pe orice tip de zapada, chiar si pe gheata.

SPECIFICATII TEHNICE

Flex: 8

Stil: All Mountain

Forma placa: Directional

Profil placa: Rocker/Camber/Rocker

Produse similare

Au cumpărat și clienții