clăpari schi ATOMIC LIVE FIT PLUS, micro, macro, canting, black
Delivery
Folosit Pe stoc recomandăm
Reducere 58%
1 225 lei

525 lei

Garantam marimea MONDO POINT.

Alte dimensiuni sunt doar informative.

Mondo Point:
Men´s Shoe Size (Canada/USA):
Women´s Shoe Size (USA):
Europe:
U.K.:

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
LK220055
Fabricant:
ATOMIC
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat
Tip clăpari:
All mountain
Cele mai vandute:
Cele mai vandute
Mărime MONDO:
26; 26,5; 27; 27,5; 30; 30,5;
Mărimea EU:
40,5; 41; 42; 42,5; 45,5; 46;
Schelet în mm:
309 (26cm); 309 (26.5cm); 319 (27cm); 319 (27.5cm); 349 (30cm); 349 (30.5cm);
Flex index:
80;

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<p>

Ediția Atomic Live Fit Plus pentru femei este o cizmă cu aspect fantastic, care este practic garantat că se va potrivi cald și confortabil imediat din cutie. Cu o flexibilitate de 60 blândă până la medie, această cizmă a fost făcută pentru schiori începători, intermediari și cruiser care caută confort. Datorită naturii flexibile a potrivirii (datorită zonelor Live Fit), recomandăm cu căldură aceste bocanci pentru schiorii care au avut puncte de presiune pe părțile laterale ale picioarelor, degetele de la picioare, precum și dureri în partea de sus a copiului.

-60 Flex Rating: Excelent pentru schiorii începători și intermediari care au nevoie de o cizmă iertatoare pentru a oferi confort pe tot parcursul zilei.

-102-106mm Ultima: Această lățime a carcasei acestei bocanci este reglabilă automat (mulțumită sistemului Live Fit) și este perfectă pentru schiorii de agrement, cei cu picioare medii până la late și schiorii cărora le place confortul picioarelor. Aceasta reprezintă probabil 95 la sută din populația de schi.

-Live Fit: Sistemul Live Fit constă din două zone elastice la nivelul antepiciorului care se adaptează instantaneu la lățimea piciorului schiorului. Carcasa se adaptează între 102 și 106 mm, oferind o potrivire personalizată fără bătălia de turnare la căldură și modificări costisitoare ale carcasei. Practic, această caracteristică face ca aceste bocanci să se potrivească aproape oricărui schior.

-Mega catarame: În loc de sistemul standard cu 4 catarame (sau uneori 3), această cizmă are două catarame supradimensionate care obțin aceeași putere de tragere și potrivire, cu mai puține lucruri de care să vă faceți griji. O cataramă peste vârful piciorului - făcută, o cataramă deasupra gleznei - terminată... E timpul să începi să schiezi.

-Single Micro Exicenter Canting: O singură inclinare pe partea exterioară a gleznei care va ajuta la corectarea unei platforme de schi neuniforme. Dispozitivul de reglare rămâne chiar în centru și pivotează bocancul fără a schimba potrivirea sau îndoirea cizmei.

- Tragerea limbii: o buclă de material în partea de sus a limbii ajută la îmbrăcarea și scoaterea cizmelor. Trageți-l înainte și în lateral, iar piciorul ar trebui să alunece direct înăuntru.

- Curea de 35 mm: Curea mai lată decât media în partea superioară a bocancului pentru a ajuta la menținerea cizmei împreună și pentru a oferi performanțe bune în timpul schiului.

-Scara de reglare macro: placa dentară opusă cataramelor superioare poate fi mutată înăuntru sau în afară pentru o gamă largă de reglare și pentru a se potrivi picioarelor inferioare înguste sau late.

- Pernițe înlocuibile pentru degete și călcâi: Acesta este un must-have pentru schiorii care nu locuiesc în apartamente de schi în/ski out. Când tehnicianul tău de schi îți spune că trebuie să-ți cumperi bocanci noi pentru că tălpile sunt prea uzate, râzi de el și spune-i să-ți comandă un nou set de plăci de talpă.

-Clima Foam: O construcție unică din spumă care prinde mai mult aer pe picior, ceea ce face cizmele mult mai calde.

-3M Thinsulate Insulation: O căptușeală ușoară, complet reproiectată, cu izolație 3M Thinsulate, menține picioarele calde și receptive chiar și în condiții extrem de reci și umede. Thinsulate Platinum înconjoară întregul picior, în timp ce Thinsulate standard este plasat doar în zona degetelor.

Produse similare

Au cumpărat și clienții