clăpari schi FISCHER HYBRID 12+ VACUUM, SKI/WALK, soma-tec, vacuum Fit, black/white ( stare TOP )
Folosit stoc epuizat
Reducere 65%
2 550 lei

900 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
LK220105
Fabricant:
FISCHER
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schior:
Recreațional / Avansat / Expert
Tip clăpari:
Race / All mountain

Clapari Fischer Hybrid 12+ Vacuum performanti, echipati cu tehnologia VACUUM FIT si ultima inovatie Hybrid. Cu o singura miscare poti permuta intre Lock Mode - pentru partie, Ride Mode pentru freeride si Hike Mode pentru mers in functie de ceea ce doresti.

Tehnologii:

-Full custom thermo toebox materialul de neopren elastic asigura potrivirea perfecta a piciorului la varf in clapar si ofera o izolatie termica excelenta.

-Ultralon padding - o pernita situata in zona gleznei (folosita si in cupa mondiala) fabricata dintr-un amstec de gel si pluta asigura fixarea perfecta a piciorului in clapar si o pozitie confortabila a clacaiului.

-Ciorap interior - motion support liner - constructie speciala a ciorapului interior al claparului pentru o fixare mai buna a piciorului in timpul mersului.

-Rapid slide system - un material deosebit de moale a fost inserat fara nici o cusatura la intrarea piciorului in clapar pentru a asigura un nivel de comfort care pana acum se credea ca nu poate exista in momentul incaltarii unui clapar.

-Heat system ready - ciorapul interior este pregatit pentru a i se atasa un sistem de incazire. Tot ce trebuie facut este sa infileteze cablul sistemului de incazire si sa fie atasate bateriile. Poate fi utilizat impreuna cu orice sistem standard de incalzire.

-Fur lining - captuseala de blana pentru izolare termica optima si potrivire comfortabila pe picior.

-Full thermofit - ciorapul interior este termoformabil pentru o potrivire excelenta pe picior.

-Carcasa - vacu-plast material termoformabil la 80 grade c cu ajutorul procesului fischer vacuum fit. Este mai usor (-15 %) si amortizeaza vibratiile mult mai bine decat materialele conventionale.

-Hike ride lock - hike: libertate maxima de miscare pentru glezne pentru mers. Ride: glezenele sunt blocate inspre spate, in fata flexul este moale - pentru viraje excelente in zapada afanata. Lock/ glezna este blocata ca si la claparii de cursa pentru performanta maxima pe partie.

-On / off piste mode - claparul poate fi cu usurinta adaptat la conditiile de zapada. Daca este indepartat spoilerul se obtine o inclinare mai mare a piciorului (17?) In timpul schiului pe pista inghetata (on piste mode). Daca spoilerul este lasat mai jos, se impiedica inclinarea spre in fata (14?) Pentru zapada moale si partii putin inclinate (off piste mode).

-Anti-slide soleplates - siguranta mult imbunatatita datorita materialului extrem de aderent tpu.

-Original v-position - pozitia naturala in v a picioarelor permite schiorului un control mult mai precis asupra schiurilor.

-On center position - permite trecerea rapida de un cant pe celelalt, aderenta mai buna si viraje mai stranse.

-Maximum power transfer - forta este transferata exact pe directia schiului pentru acceleratie maxima.