cască de schi/snowboard ATOMIC MENTOR JR, Pink, reglabilă
Delivery
Folosit Pe stoc
Reducere 58%
350 lei

150 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
HE220058
Fabricant:
ATOMIC
Pentru cine:
Copii / Juniori
Perimetru cap:
49; 50; 51; 52; 53; 54; 55; 56;

Casca de schi Atomic Mentor JR este colorată și confortabilă - cu un finisaj răcoros mat și o formă adultă, cu profil redus, care este un adevărat succes pentru schiorii tineri.

Dar important pentru părinți este, de asemenea, incredibil de sigur. Construcția în matriță oferă protecție de top cu certificarea CE EN 1077 clasa B.

Reglarea mărimii vă permite să reglați fin ajustarea, astfel încât casca să stea întotdeauna ferm pe cap și căptușeala să fie detașabilă și lavabilă.

Ventilarea pasivă asigură, de asemenea, un flux constant de aer, astfel încât capetele tinere sunt întotdeauna la temperatura potrivită.

Și, la fel ca toate căștile, este proiectat și dezvoltat intern la Atomic.

CARACTERISTICI CHEIE :

- Sistem Fit : Căștile pot fi reglate manual pe înălțime și reglate fin folosind un cadran mic în spate pentru o potrivire și mai precisă.

- Ventilare Cu Aeron : Aircon este cel mai avansat sistem de răcire. Holo Core oferă canale de aer mai largi și mai numeroase prin fiecare strat al căștii, care oferă spațiu de aer cald pentru a scăpa și orificiile de aerisire aspiră în mod activ căldura din cap.

- Cocță În Molde : Căștile din matriță sunt construite direct în matriță. Spuma EPS este turnată în carcasa computerului, ceea ce duce la o construcție foarte sigură și ușoară.

- Capătură Compleță Demontabilă Și Spălabilă

CARACTERISTICI TEHNICE :

- Aerisire aer condiționat

- Căptușeală completă detașabilă și lavabilă

- Sistem de ajustare

- In-Mold Shell

Produse similare

Au cumpărat și clienții