cască de schi/snowboard ATOMIC REDSTER REPLICA, White/black/red, reglabilă ( NOUÅ )
Delivery
Nou Pe stoc
Reducere 26%
675 lei

500 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
HE220071
Fabricant:
ATOMIC
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Perimetru cap:
55; 56;

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Replica Atomic Redster permite copiilor de toate vârstele să schieze ca eroii lor. Are o carcasă dură ABS completă. Protecția bărbiei este compatibilă cu aerisirea pasivă pentru a vă menține răcoros și are o căptușeală completă detașabilă și lavabilă. Conceput pentru a fi confortabil, acesta are, de asemenea, o ajustare a dimensiunii pentru a vă ajusta ajustarea. Acest model este disponibil și în XXS pentru cursele junior. Și, la fel ca toate căștile, este proiectat și dezvoltat intern la Atomic.

CARACTERISTICI CHEIE

ABS HARD SHELL

Căștile de tip hard-shell sunt construite în principal din plastic ABS. Această carcasă exterioară este lipită de miezul EPS pentru o construcție din două piese, care oferă o durabilitate ridicată și o protecție finală la impact ridicat.

SISTEM FIT

Căștile pot fi reglate manual pe înălțime și reglate fin folosind un cadran mic în spate pentru o potrivire și mai precisă.

CHIN GUARD COMPATIBIL

VENTILARE CU AERON

Holo Core oferă canale de aer mai largi și mai numeroase prin fiecare strat al căștii, care oferă spațiu de aer cald pentru a scăpa și orificiile de aerisire aspiră în mod activ căldura din cap.

CE EN 1077.2007 CLASA A

CARACTERISTICI TEHNICE :

Aerisire aer condiționat

Compatibil cu Chin Guard

Sistem de ajustare

ABS Hard Shell

Marfa neambalata livrata fara cutia originala

Produse similare

Au cumpărat și clienții