clăpari schi HEAD NEXT EDGE 85, super macro, micro, EASY entry, canting, ENERGY frame, black/yellow
Delivery
Folosit Pe stoc recomandăm
Reducere 59%
1 450 lei

600 lei

Garantam marimea MONDO POINT.

Alte dimensiuni sunt doar informative.

Mondo Point:
Men´s Shoe Size (Canada/USA):
Women´s Shoe Size (USA):
Europe:
U.K.:

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
LK_0598
Fabricant:
HEAD
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat
Tip clăpari:
All mountain
Cele mai vandute:
Cele mai vandute
Mărime MONDO:
26; 26,5; 27; 27,5; 28; 28,5; 29; 29,5;
Mărimea EU:
40,5; 41; 42; 42,5; 43; 44; 44,5; 45;
Schelet în mm:
309 (26cm); 309 (26.5cm); 317 (27cm); 317 (27.5cm); 329 (28cm); 329 (28.5cm); 337 (29cm); 337 (29.5cm);
Flex index:
85;

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<\p>

Head Next Edge 85 este o cizmă care se va potrivi suficient de confortabil pentru începători și intermediari, dar oferă suficient răspuns și capacitate de ajustare pentru a ajunge la schiori avansați mai ocazionali.

Ultima lățime de 102 mm împreună cu o căptușeală HeatFit modelabilă la căldură fac această cizmă confortabilă pentru aproape orice formă de picior, de cele mai multe ori chiar din cutie.
Dacă nu se potrivește ca un vis imediat (și se va întâmpla), există ajustări duble de inclinare și ajustări ale cataramei care pot asigura o potrivire perfectă. Este rar ca cizmele atât de confortabile să aibă un set de caracteristici atât de înalte.

Cizmele Head Edge vor fi întotdeauna un element de bază Level9, din multe motive.

- Scara de reglare macro: placa dentara opusa cataramelor superioare poate fi mutata inauntru sau in afara pentru o gama larga de ajustare si pentru a se potrivi picioarelor inferioare inguste sau late.

- Ultima 102 mm: Puțin mai lată decât media pentru a oferi o potrivire excelentă pentru majoritatea schiorilor. Acest model a fost conceput pentru a se potrivi aproape tuturor, dar picioarele cu adevărat largi, sau dimpotrivă, ar trebui să caute forme diferite mai potrivite pentru tipul lor de picior.

- Curea de 35 mm: Curea mai lată decât media în partea de sus a bocancului pentru a ajuta la menținerea clăparii împreună și pentru a oferi performanțe bune în timpul schiului.

- 85 Flex Rating: Un flex de 85 este moderat rigid pentru un adult și foarte rigid/avansat pentru un tânăr. Cizmele din acest flex sunt suficient de receptive pentru schiul agresiv, dar ar trebui să se potrivească totuși destul de confortabile.
Ghetele de această natură sunt, de obicei, cizme bune pentru parc/pulbere, deoarece sunt mai îngăduitoare atunci când aterizează sărituri decât o cizmă de curse, dar sunt suficient de receptive pentru a nu se topi atunci când schiezi greu.

- Înclinare dublă: două șuruburi de reglare, câte unul pe fiecare parte a gleznei, permit reglarea maximă pentru problemele de aliniere a picioarelor/genunchilor. Înclinarea ajută schiurile să rămână plat pe sol în timp ce încă ești cu picioarele arcuite sau cu genunchii.

- Pernițe înlocuibile pentru degete și călcâi: Acesta este un must-have pentru schiorii care nu locuiesc în apartamente de schi în/ski out.
Când tehnicianul tău de schi îți spune că trebuie să-ți cumperi bocanci noi pentru că tălpile sunt prea uzate, râzi de el și spune-i să-ți comandă un nou set de plăci de talpă.

- Tri-Injected Energy Frame Shell: Majoritatea bocancilor de schi sunt bi-injectate în matriță pentru a crea două densități diferite de plastic. Head a mers înainte și a făcut una mai bună, turnare cu trei injecție.
Aceasta înseamnă că există trei niveluri de densitate plastică în loc de două, ceea ce înseamnă că trecerea de la talpa rigidă/densă a ghetei la manșeta superioară mai ușoară a ghetei este mai fluidă.
Acest lucru, la rândul său, vă face schiul mai lin, iar clăparii au o flexibilitate mai previzibilă în toate părțile clăparii.

- Catarame din aluminiu micro-reglabile: Aceste catarame din aluminiu pot fi mutate pentru a se ajusta la dimensiune, astfel încât dacă poziția implicită a cataramei și a dinților este prea lată sau prea îngustă, o puteți muta până se potrivește.

- Soft Walk Heel: O inserție de cauciuc în călcâi așteaptă în timpul mersului pentru a obține o aderență mai bună și un pas mai confortabil.

Produse similare

Au cumpărat și clienții