cască de schi/snowboard UVEX FIERCE, Black Matte, reglabilă
Delivery
Folosit Pe stoc
Reducere 56%
500 lei

225 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
HE220243
Fabricant:
UVEX
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Perimetru cap:
59; 60; 61;

Cască de schi Uvex Fierce este fabricată cu ajutotul tehnologiei Inmould, unde baza este o carcasă din policarbonat rezistentă la impact. Plasticul din interior este fabricat din spumă EPS injectată, vă oferă confortul și amortizarea necesară în caz de impact.. Avantajul acestei tehnologii este greutatea redusă, menținând în același timp rezistența maximă. Sistemul IAS reglați dimensiunea căștii pentru a se potrivi cu majoritatea schiorilor. Puteți ajusta setările confortabil cu o mână în timp ce conduceți.

În partea din spate a căștii se află un suport integrat pentru ochelarii de schi, care asigură ochelarii de posibile pierderi pe pârtia de schi. Sistemul de aerisire închis asigură un climat optim în cască. Când este cald răcește plăcut, în caz de schimbări bruște ale vremii, pur și simplu închideți conductele de ventilație, iar casca va fi plăcut caldă și uscată.

Fast Adapting System asigură, că bretelele se pot adapta ușor și fără probleme la forma exactă a capului. Mecanismul de strângere Monomatic este situat sub bărbie și poate fi ajustat exact la nevoile dvs., comutarea este controlată în mod convenabil cu un singur buton și o puteți face cu o singură mână. Construcția este plată pentru a preveni suprapunerea în mâini. Căptușeală antialergică plăcută, care este detașabilă și ușor de spălat.

Avantajele căștii de schi Uvex Jimm:

greutate redusă de la 470 g

Tehnologia de fabricare Inmould

Sistem de ventilare închis

suport pentru ochelari

Monomatic ușor de manipulat

Fast Adapting System - cu manipulare practică și simplă

inserție antialergică detașabilă

fabricată în Germania

îndeplinește normele EN 1077:2007 B

Produse similare

Au cumpărat și clienții