legături snowboard BURTON CUSTOM, IBK, ORANGE
Delivery
Folosit Pe stoc reducere Defecte
Reducere 63%
1 000 lei

375 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
SV220005
Fabricant:
BURTON
Mărime:
M;

NU SE VINDE SEPARAT – Se pot cumpăra doar împreună cu SNOWBOARDU0L.

Legăturile de snowboard sunt complet funcționale, însă unele părți s-ar putea să aibă piesa înlocuită care poate avea o culoare diferită.

Legaturile pentru snowboard Burton Custom redefinesc standardele in materie de echipamente de snowboarding, fiind alegerea ideala atat pentru incepatori.

Baseplate-ul realizat din Single-Component Bomb-proof Polycarbonate Re:flex ofera performanta de care ai nevoie in absolut orice situatie, avand caracteristicile unui baseplate de top fiind ultra responsive si potrivit in orice situatie.

Discul cu sistem Re:Flex asigura un control mai precis al placii, fiind compatibil cu toate sistemele de prindere disponibile pe piata, 2x4, 4x4, 3D sau infamul Channel caracteristic placilor Burton.

Cu o suprafata miscorata si o greutate scazuta, acesta aduce un feeling de skate sau surf, dar totusi precis, astfel incat tu sa te dai relaxat oriunde pe munte.

Footbed-ul Re:Flex FullBED Cushioning System este realizat din spuma EVA ce absoarbe eficient vibratiile si asigura o pozitie naturala a picioarelor, fapt ce contribuie semnificativ la reducerea oboselii acumulate la nivelul picioarelor si reduce riscul accidentarii atriculatiilor.

De asemenea, zona de acces catre suruburi este acoperita de o portiune cu spuma care creste confortul si protejeaza hardware-ul de zapada si gheata.

Highback-ul acestor legaturi este realizat din material Single Component, ceea ce inseamna ca este turnat dintr-o singura bucata, caracteristicile acestuia oferind precizie de chirurg si flex precis atunci cat ai nevoie.

Designul Zero-Lean Canted Hi-Back inseamna ca picioarele tale vor sta mereu intr-o pozitie naturala, niciodata prea drepte sau prea indoite, reducand accidentarile si oboseala, si maximizand controlul.

Tehnologia de reglaj a highback-ulul MicroFLAD este contruita pentru a-si pastra pozitia chiar si dupa o zi de dat pe moguli inghetati, oferindu-ti posibilitatea de a regla unghiul dorit intr-un mod tool-less si rapid, pentru ca tu sa-ti reglezi gradul de inclinare inainte sa ti se raceasca ceaiul de la apres.

Ankle Strap-ul Reactstrap are o constructie minimalista, curbata si rezistenta, fiind special conceputa pentru a se mula pe orice model de boot, oferind astfel un raspuns excelent indiferent de set-up-ul cu care te dai.

Acest model vine cu un bonus si anume Flex Slider-ul care iti aseaza piciorul exact in locul potrivit, prevenind astfel accidentarile cauzate de aterizarile fortate, iar datorita materialelor folosite si tehnologiei incorporate in acesta, este cat se poate de rezistent.

Strapurile Supergrip Capstrap vin cu un design minimalist, fiind construite fara lipituri sau cusaturi, realizate prin injectie de material fara poliuretan, aceestea sunt rezistente si responsive dar mai ales confortabile.

Sistemul de inchidere Smooth Glide Buckles este realizat din aluminium si policarbonat, combinatie de materiale ce face inchiderea si deschiderea super usoara, posibilitati nelimitate de reglare si bineinteles, greutate super scazuta.

Caracteristici :

- Baseplate din Single-Component Bomb-proof Polycarbonate Re:flex pentru performante oriunde pe munte la o greutate scazuta

- Discuri Re:Flex cu amprenta scazuta si potrivire pe orice sistem de prindere pe placa

- Re:Flex FullBED Cushioning System ce ofera o pozitie naturala a piciorului in legatura

- Highback cu tehnologie Single Component Construction pentru un plus de rezistenta si flex

- Design Zero-Lean Canted Hi-Back ce ofera o pozitie naturala a piciorului in orice situatie

- MicroFLAD pentru reglarea eficienta a unghiului highback-ului

- Supergrip Capstrap cu constructie solida si usoara

- Reactstrap cu constructie minimalista ce asigura precizie si potrivire pe orice boot

- Flex Slider care usureaza inchiderea legaturii si aseaza piciorul intr-o pozitie corecta

- Smooth Glide Buckles din aluminium si policarbonat ce ofera inchidere rapida si usoara

Produse similare

Au cumpărat și clienții