boots snowboard DEELUXE EMPIRE TF, D-tex, black
stoc epuizat
Reducere 62%
1 675 lei

650 lei

Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
ST220019
Fabricant:
DEELUXE
Pentru cine:
Unisex / Bărbați

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<\p>

Dacă ai petrecut ultimii ani aventurându-te în backcountry cu cizmele tale uzate, știi că este timpul pentru o schimbare. Treci în sus în acest sezon cu ghetele de snowboard Deeluxe Empire TF. Conceput cu o flexibilitate și o structură ideale pentru excursiile în backcountry, această cizmă este ceea ce aveți nevoie atunci când mergeți în adâncime. O flexibilitate rigidă permite o mișcare solidă în sus și stabilitate pentru orice ați putea întâlni la coborâre. Talpa exterioară Remedy este un exterior robust, minimalist, care cântărește mai puțin și se potrivește bine cu crampoanele. Duceți-vă jocul în afara limitelor la un nou nivel în acest sezon cu ghetele de snowboard Deeluxe Empire TF.

Contracta

Flex din cutie – 7 (1 moale - 10 rigid)

Cu scut mediu TPS (opțional) – 8 (1 moale - 10 rigid)

Cu scut dur TPS (opțional) – 9 (1 moale - 10 rigid)

Flex asimetric pentru călărie All-Mountain – Zona mare de flexibilitate și întărirea moale din interiorul bocancului oferă confort maxim. Zona mică de flexibilitate și întărirea rigidă din exteriorul bocancului oferă suport complet. Zona de pliere definită în zona articulațiilor elimină bombarea pentru a oferi o fixare puternică a călcâiului și o flexibilitate rafinată.

Potrivi

Dupont® Surlyn Highback – Spătarul înalt contribuie la durabilitatea și stabilitatea cizmei. Combinat cu întăriri suplimentare, spatele înalt ajută și la dictarea rigidității sale.

Căptușeală

Thermo Flex – Această căptușeală este formată la căldură pe picior. Se introduce intr-un cuptor special care se incalzeste intre 90°-110°C. În timpul răcirii, căptușeala este fixată pe picior și își va păstra forma. În consecință, Deeluxe vă recomandă să vă modelați căptușeala profesional pentru a garanta potrivirea perfectă.

Sistem de șiretură

Section Control Lacing – Două mânere vă permit să reglați sistemul de șireturi al cizmei și cele trei zone țintă ale acesteia.

Powerstrap – Prin fixarea gambei pe loc, Powerstrap adaugă suport suplimentar sistemului de șireturi al cizmei.

Unic

Talpa exterioară Remedy – Această talpă robustă are o siluetă aerodinamică. Pe lângă reducerea greutății, acest lucru permite crampoanelor să îmbrățișeze mai strâns talpa. Un profil fade-out minimizează, de asemenea, rezistența degetelor și călcâiului. Tepii din zona degetelor oferă o tracțiune de neegalat, în timp ce marginile ascuțite ajută la traversare. Și datorită designului auto-curățător, banda de rulare este rapidă pentru a îndepărta zăpada și gheața.

Caracteristici suplimentare

TPS Shield – Disponibil ca accesoriu, TPS Shield întărește limba cizmei, oferind o flexibilitate mai rigidă și un sprijin suplimentar.

Construcție impermeabilă – Cusăturile precise și construcția tip sandwich asigură că apa nu poate pătrunde în carcasa cizmei.

Membrană D-Tex – Această membrană impermeabilă și respirabilă asigură că picioarele dumneavoastră rămân calde și uscate.