boots snowboard SALOMON VIGIL, Speed Powerlace, Soft Feel Liner, Easy Sole, Autofit ( stare TOP )
Delivery
Folosit Pe stoc
Reducere 60%
1 175 lei

475 lei

Garantam marimea MONDO POINT.

Alte dimensiuni sunt doar informative.

Mondo Point:
Men´s Shoe Size (Canada/USA):
Women´s Shoe Size (USA):
Europe:
U.K.:

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
ST220067
Fabricant:
SALOMON
Pentru cine:
Femei
Mărime MONDO:
23;
Mărimea EU:
36,5;

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<\p>

Abonamentul dvs. de acces complet pentru distracția munților, flexibilitatea moale a cizmelor de snowboard Salomon Vigil vă permite să mergeți oriunde și să faceți orice într-un confort extraordinar. Spuma autoformată, talpa din cauciuc/EVA și căptușelile din spumă multidensitate fac ca cizmele Vigil să se simtă ca și cum ai merge în perechea ta de papuci preferată. Așa că mergeți mai departe, răsfățați-vă picioarele cu cizmele de snowboard Salomon Vigil și petreceți toată ziua în fericirea bombardării montane.

Alte caracteristici

Flex: 4 - Mediu

Speed Powerlace II și One Pull Quicklace: Cel mai rapid sistem de închidere din lume. Un nou design minimalist, cu adăugarea a 2 cârlige centrale, SPL II este un design de blocare cu dantelă complet sigur pentru viteză și confort pe munte. Cu șiretul One Pull Quick, tot ce aveți nevoie este o singură tragere de la mâner, iar șiretul se blochează automat. Pentru a desfășura, trebuie doar să trageți șiretul în față departe de dvs. și șiretul se eliberează de mecanismul de blocare, slăbind căptușeala.

Căptușeală Soft Feel: moale și sigură. Conceput cu spumă multidensitate în jurul piciorului, inclusiv pe picior, rezultatul este un confort incredibil.

Auto fit: spumă autoformată care se adaptează automat la piciorul călărețului.

Talpa ușoară: aderență și stil. Noua talpă din cauciuc/EVA Easy oferă suportul și echilibrul potrivit pentru o plimbare încrezătoare.

Produse similare

Au cumpărat și clienții