boots snowboard noi THIRTYTWO JP WALKER, purple/blue ( NOI )
Delivery
Nou Pe stoc
Reducere 28%
1 275 lei

925 lei

Tabel conversie
Mondo Point:
Men´s Shoe Size (Canada/USA):
Women´s Shoe Size (USA):
Europe:
U.K.:

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
ST220129
Fabricant:
THIRTYTWO
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Mărime MONDO:
27;
Mărimea EU:
42;

Lumina JP Walker de la Thirtytwo este cizma de snowboard perfectă pentru toți șobolanii din parc și cicliștii de freestyle. Dacă treaba ta este să faci jibbing și să lovești șinele, atunci pur și simplu nu poți da greș cu JP Light. Un model de flexibilitate moale vă oferă toată mișcarea de care aveți nevoie pentru a vă ajusta presele, iar greutatea totală nebunește de ușoară înseamnă că puteți trece cu ușurință pe orice doriți. JP Light are un design frumos și curat și, combinat cu șireturile tradiționale, acest lucru menține întreaga cizmă solidă și fără gadgeturi. Donul aprobă!

Caracteristicile includ

Potrivire 1:1 de la căptușeală la talpa exterioară - Crearea unor jumătăți de mărimi adevărate este un alt pas uriaș în obținerea celor mai potrivite ghete de pe piața de snowboard. Atât versiunile pentru bărbați, cât și cele pentru femei ale celor mai bine vândute cizme, Lashed și Prime sunt primele care primesc 1:1 Lasting! Testează-l singur, nu vei fi dezamăgit.

Talpă exterioară din spumă STI Evolution - Proiectată la STI, spuma Evolution oferă o amortizare mai bună decât materialele tradiționale din spumă și reduce dramatic greutatea a 32 de cizme, eliminând necesitatea unei tălpi exterioare grele din cauciuc. Cizmele ThirtyTwo cu STI Evolution Foam™ sunt cu 15% până la 40% mai ușoare decât sezoanele precedente și rămân cele mai ușoare din industrie.

Manșetă articulată - Această construcție avansată a carcasei creează cizme de înaltă performanță, cu flexibilitate netedă, care sunt mai ușor de șiret și mai durabile. Există, de asemenea, mai puțină distorsiune a carcasei, rezultând o fixare constantă a călcâiului pe toată gama de flexibilitate.

Limbă turnată 3D - 32 de limbi turnate 3D vă înfășoară piciorul pentru o strângere mai ușoară, o potrivire îmbunătățită și o fixare a călcâiului. Acest design oferă, de asemenea, lui 32 capacitatea de a varia rigiditatea fiecărui model pentru o flexibilitate personalizată și o capacitate de răspuns îmbunătățită.

Potrivire confortabilă - Cu căptușeală și picior de nivel 1 de la 32 - Noul standard de potrivire din cutie

Căptușeli intuitive 100% modelabile la căldură - Toate cele 32 de căptușeli sunt modelabile la căldură - Acest lucru înseamnă că puteți pur și simplu să călăriți cu noile dvs. cizme, iar căptușelile se vor modela folosind căldura pe care picioarele dvs. o elimină în mod natural sau, dacă este posibil, puteți intra în snowboardul nostru depozitați pentru o sesiune profesională, personalizată de modelare la căldură, cu personalul nostru complet instruit, pentru a oferi căptușelilor dvs. potrivirea perfectă, instantanee, personalizată.

Marfa neambalata livrata fara cutia originala

Au cumpărat și clienții