boots snowboard noi THIRTYTWO LASHED FT, fast track, brown ( NOI )
stoc epuizat
Reducere 56%
1 500 lei

675 lei

Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
ST220130
Fabricant:
THIRTYTWO
Pentru cine:
Femei

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<\p>

Îmbunătățită cu șiretul nebun de rapid al ThirtyTwo's Fast Track, cizma de snowboard pentru femei ThirtyTwo Lashed FT te face să te trezești și să călăriți fără să vă băgați de cap cu șireturile tradiționale. De fapt, vei fi gata să călărești mai repede decât oricare dintre prietenii tăi, ceea ce este deosebit de important în acele zile nebunești de pulbere în care toată lumea se mușcă după piese proaspete. Pur și simplu trageți fiecare mâner pentru a strânge în mod independent zonele superioare și inferioare. Voila! Acum sunteți gata să călătoriți, cu condiția ca șireturile să fie înfipte în sloturile de depozitare respective de-a lungul părții superioare a cizmei.

Lashed FT se referă la a trece la niște linii proaspete, apoi a trece la ture de parcare odată ce pow a dispărut. Proiectat cu aceeași versatilitate de flexie medie ca și cel mai bine vândut Lashed, Lashed FT este o alegere ideală pentru a smulge orice pe munte cu o senzație de freestyle. Îmbunătățindu-și flexibilitatea pentru ajustarea apucătorilor de pe kicker și apăsarea prin parc, manșeta articulată face din Lashed FT o alegere excelentă pentru ciclistul dedicat parcului care caută mult flex fără a sacrifica răspunsul la intervalul mediu.

Înfășurându-ți picioarele cu spuma sa Intuition modelabilă la căldură, căptușeala Level 2F oferă o potrivire cu adevărat personalizată pentru a atenua punctele de presiune și punctele fierbinți ciudate. Modelați-le imediat pentru o potrivire excelentă direct din cutie sau plimbați câteva sesiuni pentru aceeași potrivire excelentă. Absorbând aterizările dure și vibrațiile în exces de la zăpada agitată, suportul pentru picioare Level 2 vă amortizează picioarele cu spuma sa EVA modelată la comandă. Adaugă talpa din spumă Evolution, incredibil de ușoară, care amortizează impactul, pentru o cizmă care guvernează fără efort categoria freestyle pentru toate terenurile.

Detalii

  • Sistem de șireturi Fast Track
  • Manșetă articulată
  • Spate de performanță
  • Căptușeală din spumă Intuition Level 2F
  • Pat de nivel 2 cu suport pentru arc
  • Talpă din spumă Evolution

Marfa neambalata livrata fara cutia originala