boots snowboard noi DEELUXE SONIC SCL, Fishbone Outsole, TPS Shield, EVA Midsole ( NOI )
stoc epuizat
Reducere 33%
925 lei

625 lei

Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
ST220201
Fabricant:
DEELUXE
Pentru cine:
Unisex / Bărbați

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<\p>

Designul radiant și construcția solidă joacă un rol important în ghetele de snowboard Sonic SCL 2008. La Deeluxe, totul se referă la crearea celor mai potrivite cizme de ultimă generație ca marcă. Pentru a obține cizme perfecte, Deeluxe se mândrește cu o potrivire personalizată care este adaptabilă nu doar picioarelor, ci și diferitelor stiluri de călărie. Dispunând de cel mai rapid și mai precis sistem de șireturi de până acum (SCL), ghetele de snowboard Deeluxe Sonic SCL 2008 sunt garantate pentru a satisface nevoile celor care caută echipament de cea mai înaltă performanță.

Alte caracteristici:

-Section Control Lacing (SCL) cu functionalitate FLD – Reglare tripla a zonei. Șelare extrem de rapidă și precisă. Trageți șiretul pentru a închide, glisați capacul în sus pentru a deschide. Este chiar atât de simplu.

-Talpă exterioară Fishbone – Zone de tracțiune fluide cu cauciuc de prindere de înaltă calitate. Talpă intermediară EVA – Ușoară și izolatoare. Cercuri anti vânătăi – Absorbție șoc față și spate.

- Limba în 3 piese pregătită pentru utilizarea TPS Shield – Rigiditatea limbii personalizabilă prin accesoriul TPS Shield. 3D Motion Control Backstay – Dirijați rigiditatea și flexia cizmei. Sistem BackTrac – Conectați căptușeala la Motion Control și întăriți portbagajul.

-Flex Window – Suport adevărat pentru flexibilitate și gleznă în orice situație de călătorie. Manșetă moale din spate – Previne mușcătura călcâiului. Performanță Confort Ultima – Filă excepțională, inclusiv înclinare progresivă înainte.

Marfa neambalata livrata fara cutia originala