rachete de zăpadă MSR REVO Ascent M25
Delivery
Folosit Pe stoc recomandăm
Reducere 67%
1 850 lei

625 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
YY220001
Fabricant:
Cele mai vandute:
Cele mai vandute

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<\p>

Rachetele de zăpadă Revo Ascent oferă o durabilitate solidă pe teren agresiv și dispun acum de legarea noastră avansată Paragon™ pentru un control maxim al piciorului. Cu o potrivire asemănătoare unei mănuși care elimină punctele de presiune, cureaua din plasă a legăturii oferă confort și securitate excelentă pe teren tehnic. Sub picioare, platforma ExoTract™ îmbină dinții externi de oțel cu flexia de torsiune a plasticului pentru o tracțiune care inspiră încredere. În combinație cu televatoarele Ergo și cozile de plutire suplimentare, acești rachete de zăpadă sunt construite pentru a vă duce acolo, oriunde ar fi „acolo”.

  • Tracțiune externă: Dinții agresivi perimetrali și crampoanele DTX din oțel durabil oferă o tracțiune avansată, în special în traversări și în condiții dificile.
  • Durabil: platforma din plastic turnată prin injecție rezistă la condiții abuzive și oferă o flexibilitate subtilă de torsiune sub picioare pentru o achiziție excelentă.
  • Legatură Paragon™: cureaua din plasă confortabilă, rezistentă la îngheț, se înfășoară în siguranță în jurul unei game largi de cizme pentru un control maxim, în timp ce opritoarele de la vârf oferă o aliniere rapidă și precisă a piciorului.
  • Adaptabilitate la toate condițiile: Cozile de flotație modulare suplimentare vă permit manevrabilitatea unei rachete de zăpadă primare mai mici, cu flotarea suplimentară, la cerere, a cozii opționale de 5 inchi (13 cm).
  • Eficiență în urcare: televizoarele Ergo reduc oboseala și măresc tracțiunea pe abrupte, cu un design ergonomic care se angajează printr-o lovitură de prindere a stâlpului.

Produse similare

Au cumpărat și clienții